Olipa kerran... -brunssi

Wonderland esitti brunssikutsun, ja koska en ole vaikea, päädyimme testaamaan Olipa kerran... -ravintolan tarjonnan. Tiloissa sijaitsi aiemmin Fransmanni-ravintola. Brunssin hinta on 19 €. Ensimmäiseksi huomio kiinnittyi ravintolan värikkyyteen sekä tarjoilijoiden että sisustuksen kohdalla.

Ketjuravintoloiden problematiikka lienee samankaltainen kuin hipstereillä. Miten näyttää huolettomalta, kun on ensin käyttänyt kolme tuntia aikaa pukeutumiseen? Eriparisisustus näyttää siis kivalta, mutta ongelma on kai siinä, että se, mikä näytti aiemmin originellilta, onnistuu nykyään näyttämään samalta kuin kaikki muutkin.

Silmät bongasivat monta herkullisen näköistä tarjottavaa ja kivoja yksityiskohtia. Kahvia varten oli tarjolla erilaisia makusiirappeja ja jälkiruokien yksityiskohdat tallentuivat kameraan.

Tarjolla oli croissantteja, leipää, voita, smetanaa, ananasta, vihersalaattia, suolakurkkua, minitomaatteja, kurkkua, kaali-, pasta- ja avocadosalaattia, brie-, mozzarella-, emmentaljuustoa, meetwurstia, parmankinkkua, pähkinöitä, marjoja, smoothieta, pekonia, jauhelihapihvejä, munakasta, turkkilaista jugurttia ja jotain pateeta. Jälkiruokapöydässä tarjottiin pannukakkuja, pannacottaa, jäätelöä ja karkkeja. Juomavaihtoehtona omena- ja appelsiinimehua sekä kahvia isoista mukeista. Nämä ovat aistinvaraisia arveluita, sisältökyltit puuttuivat.

Suurin osa ruuasta oli ihan syömäkelpoista, patee lienee ainut, joka jäi ensimmäisen palan jälkeen lautaselle. Kuvassa kauniina esiintyvät pannukakut maistuivat lähinnä donitseille ja suklaamuffini oli sisältä kylmää ja päältä kuivaa. Kun ruoka saapuu pussista, se myös maistuu siltä. Rakastan avokadoa, mutta se ei esiinny kovinkaan kauniina noutopöydän salaattivalikoimissa muussaantuneena. Avokeittiön rönsyävät hyllyt voisi siivota pois näkökentästä.

Smetana oli nostettu marjojen ja pähkinöiden viereen. Jossain tätä voitaisiin mieltää uudisajatteluksi, mutta minulla on sen verran uskoa maailmaan, että uskon tarjoilijoiden ruuantunnistusvaikeuksiin. Turkkilaista jugurttia kun taas tarjoiltiin sille vähän epäloogisessa paikassa vihersalaatin ja ananaksen vieressä.

Minä toivon aina, todennäköisesti enemmän kuin kukaan muu, että brunssi olisi taivaallinen. Olipa kerran... -brunssi jäi vähäsen plussan puolelle. Ymmärrän, että koko brunssin ajan ei välttämättä riitä kaikkia lajeja tarjoiltavaksi asiakkaille. Toisaalta, kun fiilikseksi jää, että ne jotka ehtivät, syövät tässä eilisen illan jäljelle jääneitä jälkiruokia, ei olla ihan vielä siellä, mitä minä kaipaan.

Plussaa isoista kahvimukeista, hyvistä mehuista, kauniista jälkiruuista (vaikka maistuivat pahalta) ja yrityksestä. Jos ei yrittäisi huijata hotelliaamiaista brunssiksi pirteällä sisustuksella, niin tykkäisin.

16.06.2013 kl. 17:47

Lungbergin brunssi, aika toppen!

Tunnistan kompleksisen brunssiluonteeni, joten uuden paikan testaaminen on kiehtovuudessaan vähän pelottavaa. Todennäköisesti enemmän ystävilleni kuin itselle. Huonojen brunssien leima on liki ikuinen, joten olen sotatilassa ainakin Korjaamon, Siltasen ja Cafe Pirittan brunssin kanssa. Halusin kokeilla Punavuoren kortteliravintolan Lungbergin, entisen Old Anchorin tarjonnan.

Brunssi on aika tyyris, 25 euroa. Hintaan kuuluu lasi skumppaa, pieni olut tai mehu. Suodatinkahvikuppi maksaa 2,60 e. Tämän hintaiseen brunssiin tulisi mielestäni mieluummin sisältyä rajaton määrä kahvia skumppalasin sijaan.

Itse tila on viihtyisä ja valoisa. Valtasimme sohvanurkkauksen, jota ravintolassa olleen hääseurueen pulina ei tavoittanut.

Ruoka oli iloinen yllätys! Suolaisella puolella oli tarjolla mm. itse leivottua saaristolaisleipää, hyvin maustettua graavilohta, salamimunakasta, viher-, sieni-, peruna-, ja couscous-salaatti, hedelmä/kurkku/rucola-salaatti ja talon omia lihapullia.Uuniperunaa tarjoiltiin Skagen-täytteellä. Kaikki nämä olivat hyvistä raaka-aineista tehtyjä. Peruna- ja couscous-salaatti olisi kaivannut jotain kostuketta, mutta lisäämällä tilkan öljyä loppui tämäkin suun mutina. Pöydän sisältö vaihtui vähäsen brunssin aikana, saattoi johtua hääseurueesta.

Tarjoilupöytä oli välillä tyhjä tarjoilusta, suuri hääseurue antoi kahdelle tarjoilijalle varmastikin aihetta työskentelylle. Palvelu oli ystävällistä, kysymyksiin vastattiin ja tuntui siltä kuin jokaisesta asiakkaasta pidettiin huolta. Hyvin hoidettu!

Makean pöydän kohdalla oli yllä pieni epäjärjestys. Valmiiksi paloiksi leikattu Brie-juusto oli sottainen ja jonkin aikaa pöydällä hikoillut vahvan makuinen juustokin olisi esiintynyt paremmin kokonaisena palana. Karhunvatukoiden alla oli hyvä juustokakunkaltainen jokin. Ruokia ei oltu nimetty, joten siitä nämä arvaukset.

Ruokailun jälkeen oli aika pelata sohvalla maaten vielä muutama peli ja tarinoida eletystä elämästä ja tulevaisuudesta.

Pitkän sunnuntaibrunssin jälkeen päästiin toteamaan, että ulkona on vieläkin ihan kesä. Voin suositella Lungbergin brunssia niille, joita ei häiritse se, että siellä ei tarjoilla kaikkea sitä mitä jo kotoakin löytyy. Toppen!

19.05.2013 kl. 17:56

Le Havren brunssi, lupaavaa

Tänä päivänä juhlittiin ystävän syntymäpäivää, joka tulee joka vuosi yhtä todennäköisesti kuin oma epätoivoni.

Tila on tosi kaunis ja valoisa. Viime aikaisten brunssikokemusten perusteella olin kuitenkin valmiiksi epäileväinen kaikkea kaupungissa tarjottavaa aamiaisen ja lounaan välimuotoa kohtaan.

Olin sekoittanut kaikki Helsingin kadut koistisessani, joten yllätys oli suunnaton, kun Kaivokatu 12 ei esimerkiksi sijainnut Keskus- Mikon- tai Kluuvikadulla. Saavuin paikalle itkumyrskynä. Asiaa helpottaakseen pystyin juomaan mm. alkoholia.

Ruoka oli positiivinen yllätys. Toisaalta, jos maksaa ruuastaan 26,50 euroa, sitä sopii jo odottaakin. Kylmäosastolla oli positiivisia yllätyksiä. Leipäosasto oli ok, vaikka itse leivottu leipä on aina sitä itseään. Pidän siitä, että ruokien esillepanossa käytetään marjoja tai hedelmiä, koska minä tykkään syödä niitä. Muut voivat vastaavasti ihmetellä, mitä ne kuopat siinä lakritsibrûléessä ovat.

Palvelu oli ystävällistä ja ruokaa sai haettua noutopöydästä ilman jonoja. Se, mikä laskee tunnelmaa kuin itsensä koskettelu seurassa, on mehuautomaatit tiivistelitkuista.

Kahvin sai automaatista ja se oli juomakelpoista. Näiden hintavampien brunssien yhteydessä jää kaipaamaan erikoiskahveja.

Ruokahetken päätti How to spend it -lehden lukeminen. Jumalauta.

Koska ravintola ei vastannut yhteydenottopyyntöihin, jonka tavoitteena oli selvittää voiko keittiöltä tilata kakun, siirryimme sankarin ystävän luo syömään tätä lajia.

Positiivinen yllätys kaupungin brunssitarjontaan. Olen valmis unohtamaan jälkiruokapöydän Comic sans -fontin käytön.

Fiiniä, mutta ei liian.

07.04.2013 kl. 18:17

Pääsiäisorpojen lauantaibrunssi, PUS.

Pääsiäisorpojen lauantaibrunssi oli parasta, mitä koko pääsiäisenä tapahtui! P-A-R-A-S-T-A! Reilusti ruokaa, vähän kiljua, hyviä ihmisiä, hienoja taikatemppuja, loputtomasti aikaa ja kaunis näköala. En aio edes selittää mitään! Niin siistiä!

Tarjosin brunssilla perunasalaattia, karjalanpiirakoita, munavoita, leipiä, vohveleita, kananmunia, feta-pinaattipiirakkaa, rucola-halloumi-piirakkaa, mustikka-puolukka-banaanismoothieta, juustoja, leikkeleitä, pashaa. Itte tein.

Wonderland kirjoitti näin.

01.04.2013 kl. 21:27

Korjaamon brunssi, miksi?

Testattiin tänään Korjaamon brunssi kirppispäivän jälkeen. Päällimmäinen ajatus tästä käynnistä oli, että Miksi noin kiva ja täydelliset puitteet omaava brunssipaikka epäonnistuu näin paljon?  Lainaus heidän sivulta:

"Korjaamon baari & keittiö tarjoilee nyt paitsi ruokaisaa lounasta arkisin ja bistroannoksia iltaisin, myös makuhermoja hivelevää brunssia viikonloppuisin!"

Brunssin hinta 18 €, skumpan kanssa 22 €. Pettymystä olisi hivellyt vähemmän tuo jälkimmäinen valinta.

Mahtavaa: Tila, puitteet, isot ikkunat joista aurinko tulvii sisään, kassapalvelu

Laitoin ihan itse paloiksi -osasto
Vihersalaatti
Paloiteltuja hedelmiä
Brie-juusto
Kinkku
Emmental paketista siivuina, mjaaah.
Raejuusto
Voi
Kahvi
Turkkilaista jugurttia, jota tarjoiltiin muovilaseista -lusikoiden kera, marjoja, mansikkahillo ja mysli
Juomat, appelsiinimehu, maustetut vedet olivat kauniita


Halvalla täyteen -osasto
Ylikypsä pasta-kinkkusalaatti
Joku aivan ihmeellinen en tiedä mikä se oli, kuoleman ja jauhetun mustapippurin vetinen yhdistelmä, se oli ehkä joku munakkaan kaltainen vihertävä ruutu, katso kuva yllä
Kuiva couscous-salaatti
Nuudelisalaatti, tjaaaa
Käsittämättömästi suolattu ja valkopippuroitu kananmuna-selleri-joku

Vaatii uuden kategorian sarjassa huono:
Lämminosuus, ja edellisen osaston sisältö, huh-huh! Mä en tiedä mitä siellä oli tarjolla. Yksi oli ymmärtääkseni pyttipannu, toinen ehkä lasagne. Kolmatta en saanut kuvaan, enkä maistanut.

Anna meille meidän jokapäiväinen leipämme -osasto
Karjalanpiirakka paketista, no, se on karjalanpiirakkaa
Paista nämä puolivalmisteet uunissa ja anna seistä noutopöydässä niin, että niihin tulee kova kuori -sämpylät
Minicroissantit, todennäköisesti ei itse paistettuja, vaan pussista, voin olla väärässä, mutta jos ei ihmisen tee mieli edes maistaa niitä ulkonäkönsä takia, niin jossain on vika.

Jälkiruoka
Muista hakea kinkun vierestä vaahtokarkit, ne eivät ole siellä jälkiruokaosastolla!
Pakastepiirakoita, silloin tarjolla mustikka, joka oli vetistä mutta jäistä. Ulkoreuna oli lämmin. Astia, josta sitä tarjoiltiin, oli kaunis, mutta epäkäytännöllinen.
Pakastepulla

Sama yhteenveto kuin Cafe Pirittan vastaava pettymys:
Eli käytännössä kaikki, joka on kasvanut puussa tai on jonkun toisen kuin keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka, maistui. Halvoilla raaka-aineilla tehdyt hintaa lisäävät ns. erikoisuudet: BLÄÄ. Mikä alaa vaivaa? Miten hyvän brunssin saaminen voi olla näin vaikeaa?
23.03.2013 kl. 19:07

Matka Porvooseen

Kevätretki suuntautui kuvista päätellen Porvooseen. Käveltiin jäällä, nautittiin auringosta ja käytiin syömässä aamupalaa. Nämä maisemat on niin nähty, mutta niiden uudelleen ihaileminen ei pilaa ketään!

Käytiin aamupalalla Porvoon paahtimossa. Vitriinistä löytyi yhdistelemällä jonkinlainen aamupalankaltainen kattaus. Porvoon brunssipaikkoja vaivaa kai se, että kaksi niistä on erittäin kalliita ja muut ovat sunnuntaisin joko kiinni tai sitten täynnä, koska kohtuuhintaisia paikkoja ei montaa kaupungista löydy.

Kaikki tapahtumat siirtyivät Instagramiin uskomattoman tylsäksi tapahtumaketjuksi, joka pakottui kaikkien seuraajien kuvavirtaan.

Se on heille oikein. Kyllä minäkin joudun seuraamaan kaikenlaista moskaa.

19.03.2013 kl. 10:58

Sä ajattelit täyttää tämän tällä

Tänään oli vuorossa Ravintolapäivä. Joka kerta tulee innostus avata oma ravintolansa seuraavaa kertaa varten. Olen tehnyt niin kerran ja nyt kutkuttaisi osallistua toukokuussa. Mutta millä tuotteella? Tuntuu, että vohvelit ja muffinit alkaa olla nähty.

En useinkaan jaksa tutustua etukäteen tarjontaan, joten tartuin Wonderlandin tarjoukseen ja lähdin hänen suunnittelemalle Kallio-kierrokselle.

Hodarit maistuivat Aleksis Kiven kadulla. Täytteet olivat enemmänkin sylissä kuin muualla.

Paikasta sai ostaa hodareiden lisäksi kauniita tikkareita. En kuitenkaan ole niin helposti houkuteltavissa, joten nautin niiden tarjoamasta silmänilosta.

Meidän oli tarkoitus kokeilla muutamaa paikkaa, mutta joko vastaan tuli hinta tai Suomen ilmasto. Päädyttiin lämpimän omenamehun jälkeen vohvelikahvilaan, johon kierros päättyi tuotannollisista syistä. Pitkällisen odottelun jälkeen saimme hyviä vohveleita odottamattomilla täytevalinnoilla.

Ensi kertaan. Kiitos seuralaisille!

17.02.2013 kl. 19:57

Tätä lisää!

Olen tavannut ihmisen, joka ei välitä muista ihmisistä. Hänellä on siis edistyneempi versio omasta misantropiastani. Tai no. Onko sittenkään niin. Neuloin nimittäin ystävälleni nämä tossut syntymäpäivälahjaksi, enkä nyt ole aivan varma että toistuuko rakkauteni näiden myötä selvästi vai kohtalaisen sekavasti. Paljon onnea kuitenkin!

Olen sitä mieltä, että ihmisten tulisi juhlia enemmän asioita. Kaikkia nimipäiviänsä, tekaistuja syntymäpäiviä ja muita elämän tarjoamia tilaisuuksia! Voisin esimerkiksi järjestää juhlat sille, että suoristusraudallani on kohta oikaistu Anssi Kelan hiuksia.

Normaalijärjissään olevat ihmiset tarvitsevat hetkiä, jolloin saa tehdä synninpäästöjä ja kuunnella muiden yksioikoisimmatkin ajatukset niille nauraen. Harva asia on yhtä rentouttavaa. Niitä on hauska tarkastella erityisesti sen tiedon valossa, että ihmiset nauttivat itsestään puhumisesta enemmän kuin seksistä.

Se selittää muutamankin asian, tai henkilön. Hyvää sunnuntaita!

17.02.2013 kl. 19:38

Herkkujen herkku!


Söin tänään brunssia Annen kanssa. Seura oli niin hyvää, etten edes kiinnittänyt huomioita mitä latasin lautaselleni.

Vähän kuin käyttämäni hakumenetelmä treffikumppaneiden kohdalla.
04.11.2012 kl. 22:39

Täydellisten sunnuntaiden suora

Pakataan aamulla autoon pari ystävää ja ajetaan lähikaupunkiin syömään aamupalaa.


CafeRongossa voi valita omanlaisensa lautasen mieltymystensä mukaan. Tarjolla oli muutama eri vaihtoehto.


Tila on pieni ja paikat täyttyivät heti ovien auettua kello 10. Sain sohvapaikan, jolla oli täydellistä rötköttää ja odottaa aamiaista.


Valitsin sämpyläaamiaisen. Täyttävyysaste oli just täydellinen päivän tarkoitukseen, joka oli kaupungilla ja kirpputoreilla luuhaaminen.
Ensimmäinen ajatus aamulla ulos astuttuani oli lähinnä rakkaus maailmaa ja vallitsevaa ilmanalaa kohtaan. Asian arvostaminen korreloi elettyjen vuosien kanssa, enkä edes häpeä myöntää sitä.


Iltapäiväkahvit tarjosivat Klaffen ja Lotten. Mikä unelma onkaan omistaa maailman siistein keittiö/seurusteluasema? Ketkä teistä on tulossa Hans on the bassin keikalle Caruseliin nyt torstaina 18.10.2012 kello 19?  Tulkaa!


Pari tuntia sientenmetsästystä helpottaa tulevaan työviikkoon siirtymistä.


Saalis oli hyvä ja ensi viikolla on aika testata sieniruokia.  Mä ajattelen sienileipää ja -munakasta sekä sienilasagnea. Mitä sinä näistä tekisit?

Nyt menen ja kaadun sänkyyn. En vihaa sua, enkä itseäni. No, ehkä vihaan muutamaa. Hyvää yötä.
14.10.2012 kl. 22:33

Köketin brunssi, toppen!

Aurinkoiset sunnuntaipäivät pysäyttävät jopa minunkaltaiset pehmot. Kutsuin ystävän mukaan testaamaan Aleksanterinkadun Köketin tarjonta. Syyskuussa tiloissa toimi  Avokonttori-niminen paikka, joka tarjosi hyvää brunssia. Nyt oli aika testata uudistunut paikka.

Paikka sijaitsee Senaatintorin kupeessa.


Brunssin hinta on aikuiselle 18-20 €, riippuen erikoiskahvin santsaustarpeesta.

Tarjolla oli erilaisia juustoja, leikkeleitä, hedelmiä, leipiä, karjalanpiirakoita, levitteitä (hummus, tzatziki, pesto), kasviksia, kananmunia, puuroa, oliiveja, jugurttia, mysliä, smoothieita, omenamehua, Pommacia, karkkia jne.

Tämä paikka ei kannusta lähtemään paikasta tyhjin vatsoin.


Ruokalepoa varten on olemassa makoiluun kannustavat penkit.


Ja kun ruoka loppuu lautaselta, sitä voi käydä hakemassa lisää.Kahvilaympäristö on viihtyisä ja palvelu oli ystävällistä. Erikoiskahvit kannettiin pöytään ja elämä oli muutenkin penkeillä löhötessä niin makeaa kuin vaan sunnuntaikuningattarilla voi olla. Vaikka brunssi ei sisältänyt suuria yllätyksiä, niin niin kauan kun ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi, en keksi valitettavaa.

Ehdottomasti vuoden paras brunssikokemus. Menkää! Kunhan jätätte mulle tilaa, kun tuun syömään brunssia seuraavalla kerralla.

Köket/ Aleksanterinkatu 16
07.10.2012 kl. 22:10

Loma-aamiainen


Tämä oli tavoitteeni tämän aamun tai no, päivän, aamiaiselle.


Tätä minä sain. Okei, mun täytyy vielä hioa vähäsen toimintaani, mutta suosittelen muille kokeileville sieluille seuraavia vinkkejä:

- Halkaisijaltaan mahdollisimman suuri paprika
- Mieluummin liian paksu siivu paprikaa kuin liian ohut, muutoin kananmuna saattaa valua pitkin pannua
- Mahdollisimman paljon paistopintaa alapuolella, paistoin näitä lopulta yli 10 minuuttia. Nostelin kananmunaa, jotta se hyytyisi.
- Paistoin aluksi paprikasiivuja, sipulisilppua ja kirsikkatomaattiviipaleita pannulla. Lisäsin kananmunan lopuksi.

Tämä on hyvää vaikka epäonnistuisit visuaalisesti. Uuteen yritykseen!
10.07.2012 kl. 13:48

Ehkä me annetaan luonnon korjata


Kesä jatkuu! Pelastelen juopuneita miehiä kaduilta. Tähän mennessä kiitokseksi ylösnostamistoiminnasta olen kohdannut seuraavaa:

- Tivaus Oot sä joku vitun kyttä!
- Seurannut kuinka autettavasta muodostuu väkivaltainen kusipää.
- Todennut, kuinka keski-ikäinen mies on vieroitettu liian aikaisin äitinsä rinnoista Mä voin katsella sun rintoja samalla kun sä nostat mut tästä.


Ps. Ne, jotka kommentoivat tätä tekstiä ovat pihtareita.
08.07.2012 kl. 22:43

Cafe Piritta, brunssi = blää


Wonderland teki teoista hienoimman, eli ehdotti yhteistä ruokailua. Mukana myös Hakuna. Ilmeisesti kesäsunnuntaiden on tarkoitus haastaa aamupäivän nälkäistä kulkijaa, sillä ruokapaikan löytäminen vaati hyvin paljon internetin käyttöä. Poissulkumenetelmällä päädyimme Café Pirittaan, joka itse asiassa saa jäädä poissuljettujen listalle tulevaisuudessa.

Jos brunssi maksaa 22,90€, sitä odottaa rahoilleen vastinetta.

Mahtavaa: Terassi ja näkymät
Ihan hyvää: hedelmät, vuohenjuusto-pinaattipiiras, makkarat, kinkkuleikkeleet, vesi
Tähän hintaan olisi toivonut jotain muuta: automaattikahvi, tiivistemehu, jugurtti, mysli, kanankoivet, pavut, vain yhtä lajia leipää (vaaleaa), kuivia croisantteja, yläasteen kotitaloustunnilla tehty puolukka- ja omenapiirakka
Vaatii uuden kategorian sarjassa huono: kuiva munakas, kuiva cous-couskyhäelmä, kuiva riisitekele, ennen kansalaissotaa pilkottu kuivettunut kurkku, jauhoiset tomaatit, kana-fetasalaatti (missä se kana oli maustunut?), ruuan jonotuskäytäntö! + muovikannet lämpimien ruokien päällä jotka simuloivat lämmöneristäjää, linjasto jonka pituusvaatimus vähintään 170 cm jotta ylettyy ottamaan ruokaa, se ettei Lounaskortti kelpaa maksuvälineenä kuudenkaan kuukauden päästä siitä, kun palvelu on otettu käyttöön.

Eli käytännössä kaikki, joka on kasvanut puussa ja jonkun toisen kuin keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka maistui. Halvoilla raaka-aineilla tehdyt hintaa lisäävät ns. erikoisuudet: BLÄÄ.
01.07.2012 kl. 22:12

Siltasen brunssi, hmm


Päivä oli kuin tehty ystävien seuralle ja brunssin yhdistelmälle. Paikaksi valikoitui pitkään testaamatta jäänyt Siltanen. Olen suhtautunut paikkaan jo aiemmin epäileväisesti, mutta ajattelin antaa reilun mahdollisuuden aurinkoisena päivänä. Mikään pahoittelu ei lämmitä vatsaa, kun ruokaa on odotettu 1 h 15 minuuttia. Erityisesti sen(kään) takia, kun eteen asetellaan käytännössä täysin paloitelluista tuotteista muodostettu kokonaisuus. Mikä tässä voi kestää?

Hyvää: voisarvi, kurkku, tomaatti, juustot (brie, kippari, edam, vuohenjuusto), rucola, kananmuna, peruskahvi, ananas, cantaloupemeloni, musiikki
Pahaa: Raaka kiwi ja mansikka, tarjotut mehut, kuiva couscous-kyhäelmä, marjapiirakka, odotusaika
Vaatii uuden kategorian sarjassa pahuus:
Summer meets Christmas -smoothie, astiakato, puolen tunnin välein keittiöstä ulos vyöryvä ruoka.

//14 €
15.04.2012 kl. 22:39

Ota ja käy

Jos haluat tietää mitä Berliinissä tapahtuu, niin voit tilata itselles Sugarhigh-uutiskirjeen. Minä löysin amerikkalaisia pannukakkuja sen avulla.
10.04.2012 kl. 19:42

Pyytäkää tänään


Tapasin tänään Catzon aamiaisella tai mikä se nyt on. Hiano nainen. Olen rakkaurentäyteinen tänään, joten jos multa haluaa jotakin kivaa, niin tänään on se päivä kun sitä kannattaa pyytää.

Pus.
04.03.2012 kl. 15:30

Easy like


Miten makoosa sunnuntain aloitus! Ainoa asia mikä jäi vaivaamaan oli se, että miksi en oo käyny useammin syämässä aamupalaa Torissa?
12.02.2012 kl. 21:17

Ehdotus toiminnaksi

Lilla My juhli viime viikonloppuna. Olin yksi vieraista.

Paikkana Aleksanterinkadun Sunn. Jos et muista muuta, niin muista mun suositelleen brunssipaikkaa.


Hedelmiä, hyvää!


No näiden kohdalla totesin, kuinka aikuisuudessa on parasta se, ettei tartte syärä asioita joista ei pidä.


Juusto, hyvää!


Sipuliquiche, taivaallista.

Ota ja käy.
02.02.2012 kl. 22:07

Joulubrunssi töissä

Meillä oli taas työpaikan iloinen lomanaloitusbrunssi. Siinä istua ja mässyttää sekä pohtia siniketun häpykarvoitusta ja sitä kuinka naiset sheivaa ainoastan kostoksi Darwinille.21.12.2011 kl. 11:46
Tubbs - Evil plans and other stuff