Vinkki perjantaina

Matkustellessani keskityn usein meikkivaraston täydentämiseen. Henkilölle, joka erottaa luomivärin ja kajaalin - mutta muistaa Clearasilin peitepuikon - jää kuitenkin luonnollisia vaaranpaikkoja kosmetiikkakauppoihin.

En ole täysin maailmasta vieraantunut ja olen seurannut aikaani. Primer, concealer, bb, cc, tuulettimen hihna, check! Yritin esittää osaavaa pyytäessäni "jotain concealeria".

So, how are you using the concealer?, hän sanoi kaupassa. Katsoin häntä, että mikä saatanan ansa tämäkin nyt ON ja osoittelin naamaani, että no, naamaan olen sitä laittanut, MITEN NÄITÄ NYT LAITETAAN. Aah, siis silmänalusalueelle!, hän ymmärsi heti.

Mutta siis ilmeisesti tuote on sama kuin vanha kunnon peitepuikko teini-iässä! Harmillista, ettei sillä peity tyhmyys.

11.10.2013 kl. 21:27

Olenko joskus maininnut toiminnallisista unistani?

Haluan vielä täydentää edellistä tekstiä tällä tarinalla.

Muutama viikko sitten rantauduin kotiini noin aamuviiden aikaan. Kävin nukkumaan. Elämäni jatkui tavallisesti, kunnes eräänä päivänä ymmärsin jonkin asian muuttuneen asunnossani, ja se oli lasisten verkonpainojen sijainti. Mielestä löytyi heti syy sille miksi lasipallot olivat nojatuolissa. Näin, kuinka taiteilin alasti nojatuolien nojien päällä ikkunan ääressä verkonpainoja koukusta irrottaen.

Nyt jää vaan arvoitukseksi, että onko tämä tapahtunut parhaaseen katseluaikaan vai ei.

Tämmöinen naapuri minä olen!

17.09.2013 kl. 14:56

Miten saada työtoveri kourimaan itseään?

Jos otsikon kaltaiselle asialle on tarvetta, tässä vinkki sinulle.

Potkin työpaikan keittiössä ninjapotkuja taaksepäin. Työtoverini huomautti, "Hetki! Onko sun haarat ratkenneet? Näyttäis vähän siltä."

Niin ei ollut, tein tutkimuksen. Eli kourin alapäätäni kaikkien edessä.

14.08.2013 kl. 13:17

Hyvää alkanutta työviikkoa

Ja se lähti sitten maanantai käyntiin eri tavalla kuin koskaan aiemmin. Pyöräilin töihin. Noin kaksitoista kertaa vuodessa ilmestyvät kuukautiset yllättivät minut housut jalassa.

Alkoi tapahtumaketju vailla vertaa. Ensimmäinen ajatus oli, että AIHYVÄLUOJA. Huuhtelin kangashousut miettimättä miltä lopputulos tulee näyttämään. Tahra oli toki poissa, mutta sen sijaan näytti siltä kuin olisin laskenut alleni. Aivoani kiersi aktiivisesti ajatus siitä, että Miten selvitä työpisteelle ilman yleisöä? Marsalkka Mannerheimkin olisi ollut tyytyväinen tästä suorituksesta, löysin sen tason hiipijän itsestäni.

Noudin työpisteeltäni föönin ja rievun, jonka turvin pääsin takaisin vessaan, jossa kuivasin alapäätäni hiusten sijaan.

Minulla on keskiarvokas olo juuri nyt. Hyvää työviikkoa kaikille!

24.06.2013 kl. 12:24

Hyvää työviikkoa kaikille!

Suoriuduin taas tänään töistäni. Olin keskustelemasasa pomoni kanssa samalla kun kumarruin nostamaan lattialle tipahtanutta kynää. Nousuvaihe ei ollut ongelmaton koruni kiilautuessa pöytien väliin. Rintavakoni pääsi taas edustatamaan, kun älykkyyteni tässä tapauksessa ei.

Hieno päivä!

23.04.2013 kl. 16:06

Seminaarit ovat suuri nautinto

Istuin mun tyäkaverin vieressä, joka kaatoi proteiinijauheen sekaan vettä ja lähti sekoittelemaan purkkia haarojensa välissä luennon aikana. Kysyin häneltä, että Kai sä ymmärrät miltä toi näyttää tuolta edestä katsottuna, kun sä vatkaat kättäs noin? Ja sä oot vielä koeajalla.Liike lakkasi ja työsuhde jatkuu.
26.03.2012 kl. 15:07

Päivän arvoitus


Tässä on piirtämäni nahaton kala. Teidän tehtävänä on nyt arvata mikä kala on kyseessä. Osallistumisintoa!
13.03.2012 kl. 14:46

Kylkiasentosairaus


Parasta sairaudessani on se, että voin heitellä räkäpapereita sohvaltani pitkin asumustani. Mitä enemmän räkää niissä on, sen piremmälle ne lentävät.
09.03.2012 kl. 16:29

Ja heti tuntuu paremmalta

Kuinka minun toive siitä, että saisi semmoisen kivan sairasloman ei voi käydä toteen? Minun ystävät on silti parhaita, ne tsemppaa ja säälii. Voi voi Tubbsia, ei olotilassasi valmistettaisi kuksia!

EI NIIN! Ne tiätää.
08.03.2012 kl. 23:47

Pus vaan!


Tein yhteistyötä Amarji-lukijani kanssa! Minä sain kuvia kenguruista ja koaloista ja lähetin takaisin kuvan mihinä ne on molemmat samanaikaasesti. Ellei tämä ole hienoa, niin kerro mikä on!
07.03.2012 kl. 13:48

Niiiin LÄHELLÄ!

Kaiken digitalisoitumisen aikakaudella oon aidosti iloinen siitä, että oon saanut tilaisuuden kunnon 3D-IRL-peliin ja vielä kotosohvaltani! Voin nimittäin metsästää asunnossani pörrääviä pikkuisia lentäviä siivellisiä.

Se on vähintään yhtä jännittävä kuin joku toinenkin hyvä peli. Kaikesta päätellen heillä siivellisillä on vielä pieni ylivoima. En oo siis pelannu  tätä tasoa vielä läpi.

21.02.2012 kl. 19:14

Tähän teoriaan uskon

Kuntosalilla tuli puheeksi oma huono liikkuvuus ja kaikki venyttelytunnit, joissa käy tasan ne joiden ei sielä edes tarttisi käydä. Vertaistuen hengessä tsempattiin, että

Hei, ne vitun naiset jotka käyvät tekemässä niitä spagaatteja venyttelytunneilla ovat huomionkipeitä ja varmaan sen lisäksi köyhiä! Tai ne on just semmoisia, jotka hakee hyväksyntää käymällä tunneilla joilla niiden ei edes tarvisi käydä! Siellä esitellä omaa paremmuuttaan! AiLUOJA! Tervetuloa irronneet lonkat muutaman vuosikymmenen jälkeen. Ja sitä paitsi! Niin kauan kun pystyy harrastamaan seksiä ilman suonenvetoa jalat toisen olkapäällä voidaan ihan hyvin jatkaa samaan malliin kuin tähänkin asti!

Eli ei venytellä!


14.02.2012 kl. 20:11

Tein sen aivan itse tänäänMulle lähetettiin tänään ystävänpäiväterveinen kera pöllön yhteistyökumppanilta. Otin Paintin käteen ja lähetin vastineen. Jos multa kysytään, niin teinpä hienon!
14.02.2012 kl. 13:05

Hei vittu kiitos!

Mä hahmottelin Pompöösille seuraavan aamun kiitoskortteja. Teen näistä myöhemmin paremmat versiot ja laitan tulostettavassa muodossa olevat kortit jakoon. Kyllä, jokainen sinkku kaipaa näitä.


Tässä tämä lyhyemmän kaavan kiitoskortti.


Ja sitten kiitoskortti hänelle, jonka ylpeys ei siedä lopettaa aiemmin vaikka kyseinen toimitus rupesi puuduttamaan ja ehkä vähän sattumaan noin tuntia aiemmin.
17.01.2012 kl. 23:02

Aina onnistunut hetki


Kun toinen avaa kätensä halauksen merkiksi ja sä käyt kiinni tajutaksesi, että henkilö osoitti kädellään mistä suunnasta voi hakea kahvia.
09.01.2012 kl. 20:56

Nopein sokea ikinä!


Kävelin tänään töihin ja huomasin silmäkepillä varustetun paahtavan edelläni. Yritin tavoittaa sen kaverin näyttääkseni sille paikkansa maailmassa, MUTTA EN ONNISTUNUT!

Mikä vitun sokia sinä olet!
05.01.2012 kl. 10:56

Lesbo lautasella


Historia ei tunne tapausta missä oltaisiin jaettu nopeammin lesboleima, kuin jouluaterialla. Ystäväni kertoi minun olevan tulossa jouluaterioimaan perheen kanssa ja siinä se sitten oli.
28.12.2011 kl. 00:06

Ostetaan esirippu

On ollut puhetta naapurin maksullisen pornon tarpeettomuudesta. Mä onnistuin jälleen viime lauantaina. Tulin suihkusta, enkä muistanut verhojeni asentoa.

Kunnes sitten havahduin tajuamaan, että naapuriperhe oli juuri illallistamassa ruokapöydän äärellä. Tästä syöksystä sohvalleni olisin helposti saanut täydet pisteet sotilaan perustutkinnossa. Verhouduin kiroillen ja vedin verhon suojaksi.

Sitten rupesinkin asentamaan alushousuja jalkaan samalla kun. Mä en oo ihan varma, josko mun tekee mieli kohdata just nämä naapurit taloyhtiön tapahtumissa.

Vittu.
12.12.2011 kl. 00:46

VOI HYVÄN TÄHDEN!


Raaaaaaaaah! Matkustin bussilla töihin eilen aamulla ja huomasin kuinka pysäkillä seisova aikuinen nainen heittää roskan maahan. ROSKAN MAAHAN!

MIKSI!
22.11.2011 kl. 18:03

Naawwww...


En usko, että kenenkään päivä on alkanut paremmin kuin mun! Uimahallin pukukopissa katsoa, kun kaksi keski-ikäistä kaverusta asentaa vierekkäin ja samanaikaisesti PHS:iä* sloggeihinsa.


* PHS: pikkuhousunsuoja
22.11.2011 kl. 12:47
Tubbs - Evil plans and other stuff