Liikaa valtaa

Olen päässyt vallan kahvaan. Työkaverini unohtaa salasanojaan semmoisella tahdilla, että mun täytyy hankkia sivutulokortti niiden tehtailemista varten. Sen sijaan kaikki hyvät salasanat tuntuu loppuvan kesken, tai kun kaikki välilihat ja muut kissanperseet on jo käytetty.

Ehdotuksia voi jättää kommenttiosioon.

15.10.2013 kl. 10:38

Katso! Olen vailla vaatteita!

Jos vastapäätä asuvalta naapurilta kysytään, niin striptease-termin käyttäminen hetkestä jolloin riisun vaatteeni asuntoni ikkunan edessä ennen suihkuun menoa, on virheellinen ilmaisu. 

En niinkään sanoisi sitä kiusoitteluksi vaan kiusaamiseksi. 

16.09.2013 kl. 22:15

Tämä on koe

Mä ajattelin kokeilla vähän erilaista lähestymistä asioihin ja lisäsin deitti-ilmoitukseeni lauseet:

"Pidän panemisesta ja olen kohtuullisen hyvä suihinottaja. Sitä taitoa on ylläpidettävä treenaamalla."

16.09.2013 kl. 13:46

Vinkki lapsiperheen aikuiselle

Välty perhelomalta.

Lentokentälle lusikka alushousuissa.

16.08.2013 kl. 11:56

Tuottelias päivä

Sain työtoverilta toiveen osallistua hänen järjestämilleen lastenvaatekutsuille. Toinen toveri jatkoi toiveella järjestää yhteinen tilaisuus, jossa olisi tarjolla värianalyysi.

Minä jatkoin toiveella seksikutsuista, jossa leikittäisiin käänteistä häntähippaa. Eli ei tarvitse varastaa toiselta nauhaa, vaan työntää  dildo toisen sisään.

Keskustelu päättyi.

 

Ps. Olenko ainoa, joka häiriintyy peniksen näköisistä tomaateista?
15.08.2013 kl. 16:03

Okei, ansaitsen vähän helvetin tulta

Kaveri kertoi tarinan ystävästään, jonka perään oli lähtenyt joku itsensäkoskettelija.

- No miten tämä tilanne päättyi?
- Emmä tiedä. Jotenkin se oli onnistunut ratkaisemaan tilanteen.
- Ai puristamalla vähän kovempaa ja vatkaamalla nopeampaa?
13.08.2013 kl. 19:20

Yhtä helppoa kuin seksin ostaminen alaikäiseltä?

Kävin huollattamassa pyöräni. Nyt siinä on vain yksi vaihde ja se on seiska. 
31.05.2013 kl. 14:23

Asiakaspalvelu vastaa lauantaisinkin

Puoli vuotta sitten tässä blogissa oli vielä asennetta, sitten voitit jonkin palkinnon ja aloit kuvata ruokaasi (ei sianoksennusta), mitä ihmettä?!?!? Etkä enää edes kirjoita murretta!
Anonym 25.05.13 kl. 10:40

Vastaus palautteeseen:

Olen todella pahoillani tuotettuani sinulle tämän suuruusluokan pettymyksen. Palauteosasto käsitteli viestisi ja totesi seuraavaa: Pettymyksen sietäminen on asia, jota harjoitellaan yleensä ennen kouluikää, mutta sujuu se näin aikuisena kommenttilaatikoissakin. Rohkenen haastaa sinut pohtimaan, mutta itse vain esittäämään arvioita siitä, millainen henkilökohtainen pettymys olet itse onnistunut olemaan läheisillesi.

Syy ponnettomuuteeni johtuu just sunlaisten kusiaivojen puuttumisesta elämästäni. En ymmärrä, mitä evoluutio haluaa sinussakin säästää. Sen lisäksi, että maailmankaikkeus ei kaipaa sua, olet analfabeetti. En voittanut palkintoa, olin ehdolla kilpailussa. Tämä olkoon mun hienovarainen vihje sinulle siitä, että jatka matkaa.

Kukaan ei kaipaa sua täällä. Häivy!

25.05.2013 kl. 16:18

Vähän kuin Linnanmäellä

Odotin tänään bussia, kun mies alkoi esittää mulle kysymyksiä. Aika nopeasti vaikutti siltä, että olen tavannut tämän kyselevän herran joskus aiemmin. Muistin herran menneisyydestäni.

Jossain vaiheessa meidän yhteistä illanviettoa, jota hän siinä suunnitteli, huomasin että kätensä kävi kuin Korkeasaaren apinalla. Ajattelin, että minähän en rupea epäonnistumaan työviikon päätteeksi! Siis, kun oli selkeää, että tässä mennään hyvin nopeasti tantran puolelle, jossa toinen meistä epäonnistuu pidättäytymään. Toisen tarkoittaessa tässä kohta häntä.

Mun silmät eivät todellakaan olleet kirkkaat tämän jälkeen. Etsiessäni kuvaa viime kevään tapaamisesta huomasin jotain mikä oli jäänyt huomaamatta.

Jumalauta. Mutta silti. Kuinka moni teistä on niin kuuma, että teidän edessä on sama tyyppi hyväillyt Rakkauden kuvernööriä kahteen eri otteeseen bussipysäkillä?

05.04.2013 kl. 19:58

Jaajaa!

Olin tänään seminaarissa, jossa liikuntarajoitteinen henkilö yritti päästä kulkemaan yleisön halki kärryllään. "Varokaa varpaita, varokaa varpaita, varokaa varpaita!" hän huuteli.

Jos tässä pitää valita mitä kannattaa varoa, niin se on tuo sun KÄRRYSI!

07.03.2013 kl. 22:30

Joku raja tässä ylittyi

Kävin ostamassa KaksPlus-lehden, koska mua kiinnosti lukea siinä oleva artikkeli Hannah'sta. Kukaan teistä ei olisi ikinä uskonut, että ostaisin kyseisen lehden, en nimittäin minäkään. 

Lehden ostaminen hävetti ja tuntui yhtä törkyisältä kuin pornolehden tai kondomien ostaminen kaksitoistavuotiaana.

27.02.2013 kl. 18:02

Tällaisia ei kotimaasta löydy


Ostin tänään kaupasta kurkun, joka olis kokonsa puolesta sopinut paremmin hieromasauvaksi kuin terveelliseksi osaksi päivän lounasta.
26.03.2012 kl. 12:21

Ja kaikki luulee, että se on spermaa


Mä yritän löytää paikan syrämestäni ymmärtää itteäni vähän paremmin. Jos mä heräisin silloin, kun mä oon laittanut ensimmäisen herätyksen herättämään eikä suinkaan 5 minuuttia ennen tavoiteltua lähtöaikaa, niin mua ei mahdollisesti kohtaisi tämmöinen näky peilissä kun saavun töihin. Joukkoliikennetoverit kiittävät.*

MIKÄ MUA VAIVAA!


* lievennysyritys: Oon ainakin pessy hampaat aamulla ennen kuntosalille menoa
09.02.2012 kl. 08:22

Näin sen voisi kuvitella olevan

Jos asuu Helsingissä lentokentän läheisyydessä, niin puolihuolimaton tekstiviesti joka sisältää paluulennon numeron, päivänmäärän ja kellonajan lienee kutsu eroottisiin toimenpiteisiin.

Kuukautiskiertonsa vaiheen ilmoittaminen paluuviestissä lienee kieltävä vastaus.
06.02.2012 kl. 14:21

Voi vaan kääntää kylkeä

Öisissä tekstareissa on ehkä parasta se, että niiden sisällön tietää viestiä avaamatta.
06.02.2012 kl. 13:38

Molemmat kuitenkin o.k.

Laitoin Ravintolapäivän tarjoilutilanteita varten paidan, jossa antava kaula-aukko.

Se hiuksenhieno raja - edistääkö piirakoidensa myyntiä vai itsensä.
04.02.2012 kl. 10:54

Jonkun katkeran panettelua

Kahvipöytäkeskustelussa päädyttiin alkuaikojen naisvastaisuuteen armeijassa. Vesitin keskustelun toteamalla En pysty samaistua. Mua haluttiin nimittäin panna merkittävän paljon armeijan aikana ja sen jälkeen.

Ei viitteitä naisvastaisuudesta vuonna 1998 Keski-Suomessa!
23.01.2012 kl. 14:52

Tubbs tuntee erotilanteet

Mun osaaminen kaikilla elämän osa-alueilla ei ole täydellistä. Yhdeksi puutteekseni luettakoon etten erota erilaisia joogia toisistaan. Kaveri kertoi käyneensä hathajoogassa. Ymmärrettävistä syistä tarkensin, että mitäs lajia tämä nyt olikaan. Minulle kerrottiin, että kyseinen liikuntamuoto sisälsi rauhallista hengittelyä liikkeiden välissä.

Mitä! Sehän kuulostaa ihan loppuparisuhteen seksiltä.

17.01.2012 kl. 20:33

Kuva-arvoitus


Mitä tämä on? Tai enemmänkin mikä?
16.01.2012 kl. 20:40

Ja hyvää päivää äideille!

Minulle annettiin ruokalinjastolla paikka lauseella Rouvat ensin. Ruuvasin päätäni ja mumisin, että Todentotta tässä ei enää neidiksi päädytä avioliiton jälkeen. Kaveri takanani lisäsi, että Samoin käy jos saa lapsen! Sitä muuttuu rouvaksi. Jo saavutettussa ilossani sähisin takaisin täysin aiheellisesti että Jos multa kysytään niin lutkaksi siinä muuttuu!

Kas siinä on lutka. Tuossakin. Sinä oot lutka. Tuokin.
16.01.2012 kl. 20:27
Tubbs - Evil plans and other stuff