Matonpesua

Kävin viikonloppuna pesemässä mattojani. Se oli leppoisaa touhua.
Tärppikysymys: Mistä tiedät onko mattoosi imeytynyt riittävästi vettä?
Vastaus: Kun se on uponnut pohjaan. Kaiken muun aikaa se kelluu.

19.08.2013 kl. 16:30

Päivän tärkeä linkki

Se on ehdottomasti Hot-Dog Legs.
18.08.2013 kl. 21:46

Kävelevä aloitteleva virhe

Tutkin miten aloittelevan juoksutähden kannattaa aloittaa treenaaminen. Ilmeisesti märkäkorvan tyypillisin virhe on aloittaa liian kovalla treenillä. Siksi lähdinkin eilen kylmiltäni juokse(ntele)maan ajatuksena testata jaksanko juosta kilometrin matkan. Juoksin neljä.

"Juoksun" jälkeen ei ollut niinkään vaikeaa nousta portaita, vaan laskea. Takaperin kulkeminen portaissa vaan näköjään tulee olemaan hinta, jonka tästä päähänpistosta maksan!

Hyväluoja.

17.08.2013 kl. 10:38

Minä uskon Jumalaan

Päivi Räsänen, tuo kävelevä paradoksi, halusi tarkastaa lainsäädäntöä uskomushoitojen kohdalla. Kiinnostava ajatus henkilöltä, jonka toiminta perustuu monta tuhatta vuotta vanhoihin kuulopuheisiin ja ennakkoluuloihin. Jään siis odottamaan Jeesuksen ylösnousua, että saan lähdeviittaukset kuntoon.

Taitaa Räsänen sittenkin olla melkoinen huumoristi.
 

16.08.2013 kl. 13:30

Vinkki lapsiperheen aikuiselle

Välty perhelomalta.

Lentokentälle lusikka alushousuissa.

16.08.2013 kl. 11:56

Kaikki treenivinkit tänne NYT. Kuukausi aikaa.

Olenko mä juuri sanonut "Okei" ajatukselle juosta 10K-juoksun New Yorkissa?

HÅKAN!

15.08.2013 kl. 22:50

Tuottelias päivä

Sain työtoverilta toiveen osallistua hänen järjestämilleen lastenvaatekutsuille. Toinen toveri jatkoi toiveella järjestää yhteinen tilaisuus, jossa olisi tarjolla värianalyysi.

Minä jatkoin toiveella seksikutsuista, jossa leikittäisiin käänteistä häntähippaa. Eli ei tarvitse varastaa toiselta nauhaa, vaan työntää  dildo toisen sisään.

Keskustelu päättyi.

 

Ps. Olenko ainoa, joka häiriintyy peniksen näköisistä tomaateista?
15.08.2013 kl. 16:03

Miten saada työtoveri kourimaan itseään?

Jos otsikon kaltaiselle asialle on tarvetta, tässä vinkki sinulle.

Potkin työpaikan keittiössä ninjapotkuja taaksepäin. Työtoverini huomautti, "Hetki! Onko sun haarat ratkenneet? Näyttäis vähän siltä."

Niin ei ollut, tein tutkimuksen. Eli kourin alapäätäni kaikkien edessä.

14.08.2013 kl. 13:17

Okei, ansaitsen vähän helvetin tulta

Kaveri kertoi tarinan ystävästään, jonka perään oli lähtenyt joku itsensäkoskettelija.

- No miten tämä tilanne päättyi?
- Emmä tiedä. Jotenkin se oli onnistunut ratkaisemaan tilanteen.
- Ai puristamalla vähän kovempaa ja vatkaamalla nopeampaa?
13.08.2013 kl. 19:20

Ai luoja.

Mitä luulette, miten loukkaavana tai vaihtoehtoisesti vittuilevana, pitäisitte itselliselle ihmiselle esitettyä kysymystä?

"Miten sun käsiloma meni?"

TARKOITIN KESÄLOMAA!

12.08.2013 kl. 15:53

Hejahejaheja!

Aihyväjestas sentään miten epäterve suhde mulla tulee olemaan liikuntaan tulevan kuukauden aikana. Tiimin sisäisen AB-challengen lisäksi minulle selvisi, että minulla saattaa vielä olla mahdollisuuksia voittaa työpaikan polkupyöräkilpailu. Se tarkoittaa ainoastaan sitä, että minun on pyöräiltävä kohtuullisen epäterveellinen määrä tulevien kuukausien aikana. Jaajaa. Kannustushuudot kommenttilaatikkoon!

12.08.2013 kl. 15:29

"Se on niin ruma sisältä"

Rakastan listojen tekemistä. Ihan sama, saako joku toinen niistä minkäänlaista iloa. Pidän erityisesti siitä listasta johon olen kerännyt syitä, miksi ei ole hyvä deittailla jotakin tiettyä ihmistä.

Se tulee tarpeelliseksi syksyllä, kun tuntuu siltä ettei yksin kesän lämpö riitä.

12.08.2013 kl. 13:43

Ku-u-u-ool-kaa

Käytettyä tavaraa myytäessä kuulee toisinaan perusteen lajia "Joo, siis mä oon ostanut tämän New Yorkista."

Jaa. Onpa siinä sulla kerrassaan myyntivaltti. Mullakin on vaatetta esimerkiksi Kiinasta, Portugalista, Ruotsista ja Suomesta EIKÄ MUN OLE TARVINNUT MATKUSTAA LENTOKONEESSA KAHDEKSAA TUNTIA SAADAKSENI NIITÄ VAATEKAAPPIINI!

RAAAAAAH!

08.08.2013 kl. 22:59

Uudistus on oikeastaan aika roskaa

 

Gmail uudistui tässä kesällä ja nyt viestit ohjautuvat kolmeen kansioon. Vitsikästä oli mielestäni se, että viesti, jossa kerrottiin muutoksesta ohjautui suoraan roskakoriin.

06.08.2013 kl. 15:56

Jumppakärpänen

Tämä tarina on jonninjoutava ja kohta sinäkin tiedät sen. Harrastin lapsena reilun vuoden telinevoimistelua Juristiystävän seurassa. Urani päättyi traumatisoivaan tapahtumaan eritasonojapuilla. Kiepin aikana pakaroideni välistä vääntyi pieru ja sille naurettiin.

En palannut koskaan takaisin lajin pariin.

05.08.2013 kl. 17:25

Huoli puheeksi

- Oletteko kuulleet Tubbsin kolikkopeliongelmasta? Hän on pelannut kesällä niin paljon, että hän on voitoillaan ostanut itselleen polkupyörän. Voisittekohan auttaa häntä?
- Väittäisin, että tämä on hänen pienin ongelmansa.

05.08.2013 kl. 16:23

Hanhetkin tekevät tämän paremmin kuin minä

Lähdettiin Juristiystävän kanssa pyöräretkelle. Jossain vaiheessa hän totesi kanadanhanhien* osuttua näkökenttään, että Ne eivät kyllä kanssa väistä ketään! Siinä seisovat. Vastasin:

Jokaisen sinkun pitäisi kyllä olla oman elämänsä kandanhanhi! Yhdistelmä aivan yläkanttiin viety itseluottamus ja helvetin kova panemaan on todellinen hitti sinkkumarkkinoilla!

 

*) valkoposkihanhet

05.08.2013 kl. 16:03

Kun saa osakseen tyhjän ja epäluuloisen katseen, mutta ei vastausta

Kategoriaan 'Keskustelunavaukset tuntemattomien ihmisten kanssa, joihin tahtoo olla vaikea saada vastausta', kuulu tämä:

"Hei anteeksi, näkyykö mun pylly, kun mä istun tässä pyörän satulassa ja mulla on mekko, tai siis paistaako sukkahousut, tai siis niinku että nyt kun mä istahdan tähän niin mä en tiedä, että vaikka pylly vilkkuisikin koko maailmalle, niin että voitko sanoa että näkyyköhän se?"

04.08.2013 kl. 12:48

Hei vaan!

Oon oikein miettinyt minkälaista tekstiä kirjoittaisin, niin ettei teistä kukaan kommentoisi. Totesin, että aika samalla tyylillä täytyy jatkaa.
03.08.2013 kl. 00:08

Tämän verran pystyn ymmärtämään

Kävin lunastamassa matkaliput edellisenä päivänä ennen Tallinnaan suuntautunutta reissua. Virkailija oli epäileväinen ja tenttasi Ymmärrätkö sinä, että jos myöhästyt lautasta, joudut ostamaan uuden lipun! Vastasin hänelle

Joo, kyllä tämä oman käsityskyvyn sisäpuolella pysyy.

01.08.2013 kl. 23:51
Tubbs - Evil plans and other stuff