No jotain totuuden siementä tässäkin on

Kohdattiin eilen illalla Juristiystävän ja Pompöösin kanssa. Puhuttiin tärkeistä asioista ja siitä millaisia rakkaurentunnustuksia on jaeltu. Kerroin klassisesta eksän jakamasta Mä tykkään susta semmosena kuin oot -tunnustuksesta.

Juristiystävän vastaus tähän olikin soma ajatus siitä kuinka No ikään kuin sillä olis kauhiasti vaihtoehtoja. Saatana. Miten se nainen pystyy romuttamaan mun haihattelut tämänkin ikäisenä!
25.02.2012 kl. 12:07

Näin sen voisi kuvitella olevan

Jos asuu Helsingissä lentokentän läheisyydessä, niin puolihuolimaton tekstiviesti joka sisältää paluulennon numeron, päivänmäärän ja kellonajan lienee kutsu eroottisiin toimenpiteisiin.

Kuukautiskiertonsa vaiheen ilmoittaminen paluuviestissä lienee kieltävä vastaus.
06.02.2012 kl. 14:21

Voi vaan kääntää kylkeä

Öisissä tekstareissa on ehkä parasta se, että niiden sisällön tietää viestiä avaamatta.
06.02.2012 kl. 13:38

Molemmat kuitenkin o.k.

Laitoin Ravintolapäivän tarjoilutilanteita varten paidan, jossa antava kaula-aukko.

Se hiuksenhieno raja - edistääkö piirakoidensa myyntiä vai itsensä.
04.02.2012 kl. 10:54

Helvetissä on paikka mulle ja Catzolle

Tavattiin Catariinan kanssa tupakkaa pummaava Todella Sooseissa oleva nainen Ahvenen edessä. Kello oli 22 ja treffit olivat hänen osaltaan päättyneet. Saatiin kuunnella Matchin kautta toteutuneiden treffien jälkitunnelmia:

Nainen: Mulla oli tänään treffit.
Kuoro: Aijaa.
Nainen: Ei tainnu mennä hyvin.
Kuoro: Aijaa. Eeeeikä! No mistä se nyt johtui?
Nainen: Varmaan musta.
Kuoro: Älä ny viitti! Miten se nyt mitenkään vois johtua susta!

Kyllä jos multa kysytään niin miehessä oli tässä tapauksessa vika. Nainenhan pystyi vielä muodostamaan lauseita. Ei järkeviä, mutta kuitenkin puhetta. Tulee ensimmäisenä mieleen semmoiset onnistuneet ja elegantit rantautumiset jonkun kotiin aamuyöstä. Ei olisi täysin väärin syyttää moisesta käytöksestä kotirauhan rikkomisesta. Tai miksikä nyt rikkalapioon kompastumista, lattialla levyttämistä ja riisuuntumisavun tarvitsemista haluaa kutsua.

Kuvasinkohan mä just päiväkodin toimintaa?
27.01.2012 kl. 23:34

Hot stuff!

Tekemäni työn vaikuttavuutta on vaikea mitata. Sen sijaan pystyn mittaamaan oman viehättävyyden vaikuttavuutta laskemalla armeijakavereiden yhteydenottopyyntöjen lukumäärän menneiden 13 vuoden aikana.

Pannahan ne aina haluaa. Antaa viitteitä siitä, että mulla on kaunis luonne.
27.01.2012 kl. 12:57

Viehättävä kaveri

Kaveri oli törmännyt raitiovaunussa rantojen mieheen, joka oli yrittänyt tehdä vaikutusta kanssamatkustajaan koskettelemalla itsensä kovaksi. Liehittelyn tulos jäi tosin miinusmerkkiseksi.

Miehellä oli kuitenkin jotakin sanomaa messussaan. Hänen tilastonsa kertoivat, että 70 % helsinkiläisnaisista ovat sinkkuja. Tämän tiedon valossa hän summasikin, että piparin saaminen pitäisi olla aika lailla selviö.

Anonyymin työkaverin sanoin On kuitenkin tilanteita, jolloin ei tilastotiedot päde ja se on ulkonäkösi.

Ilkeämielisesti ajateltu toisesta.
27.01.2012 kl. 08:53

Parisuhteen sairaskirja

Suhteen alku:
VOOOOI! Tässä on sulle peittoja ja tyynyjä ja mehua ja mä ostin sulle lehden ja karkkia ja mä tiskaan sulle tässä ja mitä sä vielä tarvitset? Anna mä silitän sun hiuksia, voi että sua. Toi on varmaan aivan kamalaa!

Suhteen seuraava sairastapaus:
No voi höh. Ootko taas sairaana? Pitääkö mun käydä ostamassa sulle jotakin kaupasta? Mä muistan kans kun mä olin kipeä, että se oli tosi inhottavaa.

Suhteen kolmannen sairastapauksen jälkeen:
No just joo. Ai sairas. Vittu sä mitään sairas ole! No kyllä sä varmaan kykenet ihan itse. No et oo niin sairas. Kyllä pystyt. Iso lapsi! Sääli se on sairautta eikä tuo sun pikkuflunssas, aiLUOJA!

25.01.2012 kl. 23:10

Tarkastan vain

Puhuttiin työkavereiden kanssa jostakin ja sain spontaanin ihmettelyn osakseni Mä en voi tajuta että sä oot ollut joskus naimisissa! Miten tähän nyt sitten voi suhtautua muuten kuin kysymällä että Susta tuntuu vaikealta ajatukselta, että mä olisin ikinä saattanut olla parisuhteessa?

Toi-saal-ta.
20.01.2012 kl. 12:49

Tubbs tuntee erotilanteet

Mun osaaminen kaikilla elämän osa-alueilla ei ole täydellistä. Yhdeksi puutteekseni luettakoon etten erota erilaisia joogia toisistaan. Kaveri kertoi käyneensä hathajoogassa. Ymmärrettävistä syistä tarkensin, että mitäs lajia tämä nyt olikaan. Minulle kerrottiin, että kyseinen liikuntamuoto sisälsi rauhallista hengittelyä liikkeiden välissä.

Mitä! Sehän kuulostaa ihan loppuparisuhteen seksiltä.

17.01.2012 kl. 20:33

Ja hyvää päivää äideille!

Minulle annettiin ruokalinjastolla paikka lauseella Rouvat ensin. Ruuvasin päätäni ja mumisin, että Todentotta tässä ei enää neidiksi päädytä avioliiton jälkeen. Kaveri takanani lisäsi, että Samoin käy jos saa lapsen! Sitä muuttuu rouvaksi. Jo saavutettussa ilossani sähisin takaisin täysin aiheellisesti että Jos multa kysytään niin lutkaksi siinä muuttuu!

Kas siinä on lutka. Tuossakin. Sinä oot lutka. Tuokin.
16.01.2012 kl. 20:27

Kohtaamisia yössä

Lipsuttelin eilen yöllä kotia kohti, kun minun matkanteon pysäytti herra Afrikasta. Hyvää päivää minä sanoin. Do you have a boyfriend who would beat me up if we would go and have sex? Vastasin hänelle hymyillen No. I would beat you up ja jatkoin matkaani.

08.01.2012 kl. 18:50

Sinkun markkina-arvo

Jos harkitsee parisuhdearvoani, niin investointimielessä pidän omaani semmoisena vanhan Nokian osakkeen tasoisena.*


 *sisäpiirin tieto
07.01.2012 kl. 19:26

Johtopäätös

Keskustelu parvella duunaamisen todellisista ja näkyvistä haitoista jatkui. Varma tieto pään asennosta päätellen on ainakin se, että Harri Kirvesniemi ja Steve Hawking ovat tämän lajin suurkuluttajia.
07.01.2012 kl. 18:58

Paks-lukko!

Juteltiin kaverin kanssa siitä, kuinka kenenkään itseään kunnioittavan 30-vuotiaan ei pitäisi enää joutua panemaan parvella. Ei ihme että moiset yöpyjät ovat ja pysyvät vapaina. Eihän siellä mahdu edes feikkaamaan orgasmia.

Se, että rakennelma ylipäätään pysyy kasassa on jo puoli voittoa, mutta miten välttää yläpedin luoman kuudennen luokan luokkaretkitunnelman?

Mä varasin ekana yläsängyn!
05.01.2012 kl. 14:59

Suhteenpäätöstemppuja

Muistelin lapsuuden käyttökelpoisia keksintöjä, joista voisi olla hyötyä aikuiselämässä. Oikein erityisellä lämmöllä tuli mieleen se  sisarusten yhteinen limupullotemppu. Toiseksiviimeisen hörpyn juoja sylkäisi pullon pohjalle, jotta viimeiselle jäi käteen juomakelvoton limajuoma. Ei siis aina, mutta siten että oppi pysymään valppaana.

Kuulostaa just semmoiselta parisuhteen lopputuoksinoihin soveltuvalta metodilta.

Onko teillä jotain muita temppuja jotka haluaisitte laittaa jakoon?
04.01.2012 kl. 14:45

Serkku ok, veli ok

Kaveri: Uuuuu! Onko sulla käynyt täällä miesvieraita, kun sulla on tossa pöydällä miehen käyntikortti?
Tubbs: Ei ole. Se on veljeni käyntikortti. Jos olisin vähän syvemmältä Pohjanmaalta, niin tua sun ulinas oliskin voinut olla varsin perusteltua.
03.01.2012 kl. 14:12

Come over my dead body

Kuinka vaikiaa voi olla löytää normaalijärjissään olevia ihmisiä baareista? Oon tavannut joululomallani normaaliakin vaikeampia psykopaatteja. Kotiinnaaraus ei ratkaisu. Tiedän, että Herra rakastaa iloista antajaa. Mutta silti ei.

Yritin miettiä vakavasti, että voisko tähän soveltaa silmien ummistamista tai pimeässä olemista, mutta vastaus siihenkin on ei. Näistä tarjokkaista olisi selvitty ainoastaan kuollutta leikkimällä tai sitten ihan perusnekrofilialla.


Ps. Se joka uskoo siihen, että jokaiselle on joku sopiva sydänkäpy odottamassa, niin se nyt on ilmiselvää paskapuhetta.
02.01.2012 kl. 00:16

Niin, yhdistävä tekijä tässä kaikessa olen minäMikään ei innosta minua jatkamaan vauhdilla vuoteen 2012 enempää kuin Finskjävelin yhteenveto eilisestä illastani:

Miten sulle voi AINA käydä NOIN?
01.01.2012 kl. 23:42

Toimivin iskurepliikki ikinä

Törmättiin Finskjävelin kanssa hyvin päihtyneeseen tyyppiin ravintolan ulkopuolella, joka oli sisällä juhlivan ystävän tarpeessa. Hakukriteereinä oli pitkä henkilö nimeltä Kasper, jota lähdimme etsimään. Me oltiin oikiasti hyvällä asialla matkassa, tosin Kasperin etsiminen lopetettiin tuloksettomana kello 02:56, kymmenennen samansisältöisen vastauksen jälkeen:

- Anteeksi, onko sun nimi Kasper?
- No ei oo, mutta mä voin kyllä olla jos sä haluut.
01.01.2012 kl. 23:33
Tubbs - Evil plans and other stuff