Sä et oo niin viehättävä, mutta varmasti epätoivoinen

Tunteeko historia tapausta jossa henkilö olisi päässyt saatille sen jälkeen kun on ensin lähestynyt vaikka Tainaa ja pakit saatuaan yrittänyt lämmitellä vieressä istuvaa Maisaa?

Ilmiselvästi tämä on joskus toiminut, koska tätä tapahtuu vielä.
29.12.2011 kl. 21:24

Mä en kuvitellut paljon mitään

Haluan vielä kertoa yhdestä jouluisasta yrittäjästä Loosessa. Mies tuli roikkumaan yllemme ja kyseli ensin kaveriltani kiinnostusta lähteä heittämään volttia. Kaverini kieltäytydyttyä sain saman kutsun akrobaattisiin toimenpiteisiin. Kieltäydyin.

JOO! Turha kuvitella että mä yritin teidän kanssa mitään! Että mä vaan kysyin ja että sitten tiedätte että jos te luulitte jotain että! SAAATANA.
28.12.2011 kl. 11:58

Olisit varmaan toivonut että olisin pysynyt hiljaa

Meidän seuraan tuli kaksi huonosti englantia puhuvaa miestä. Mun ystävällä oli huomattavasti enemmän kärsivällisyyttä kommunikoida heidän kanssaan kuin mulla. Tuijotin eteeni ja mietin tappoja. Jossain vaiheessa sain positiivista huomiota toiselta herralta I like your friend when she is so quiet!

Et olisi herättänyt nukkuvaa pahuutta! Olisit varmaan toivonut, että olisin pysynytkin hiljaa!
28.12.2011 kl. 00:41

Hieno piirre ihmisessä!

Keskustelin hieman kärttyisän herran kaverin kanssa ja se keskustelu meni näin:

- Onko toi sun kaveris aina noin aggressiivinen?
- Joo ei kun se on aina tommoinen! Sun täytyy vaan oppia tuntemaan se!

No mä tavallaan OPIN JO!
28.12.2011 kl. 00:23

En kertakaikkiaan mitään

Meidän pöytään tuli kaksi miestä. Toinen heistä oli erittäin aggressiivisen oloinen. Tarjosinkin herralle pähkinöitä jos alkoholin nauttimisen aiheuttama verensokerin lasku lähtis edes sillä vähän nousuun. Sitten se keskustelu menikin jotenkin näin:

- Ota tästä vähän pähkinöötä, vaikutat vähän kärttyysältä.
- MITÄ VITTUA SÄ SILLÄ TARKOITAT!!!
28.12.2011 kl. 00:21

Tiedoksenne

Jouluaattona kohdattu psykopaattikavalkadi Loosessa oli vailla vertaa. Mikään ei vedä niin kovaa luokseen, kuin jouluinen epätoivo.
28.12.2011 kl. 00:10

Lesbo lautasella


Historia ei tunne tapausta missä oltaisiin jaettu nopeammin lesboleima, kuin jouluaterialla. Ystäväni kertoi minun olevan tulossa jouluaterioimaan perheen kanssa ja siinä se sitten oli.
28.12.2011 kl. 00:06

Mikä kysymys tua nyt sitten oli?

Olin tänään kasvohoidossa. Kesken hoidon multa kysyttiin Et oo varmaan raskaana? Mitä sekin sillä meinas? Loppuajan mietinkin sitten että:

a) olen niin laihan oloinen ettei raskaus näy ainakaan päällepäin vielä
b) mun rumuus on niin selkeää, että toimii itsessään ehkäisykeinona
c) mun ilimiselvä pahuus karkottaa innokkaimmatkin yrittäjät
d) näytän siltä kuin en koskaan saa
e) ensivaikutelma teki tehtävänsä


Mun tapauksessa nua kaikki kohdat ovat varmasti totta.
27.12.2011 kl. 18:20

Syytän äitiä

Ellei tämä ole itseään toteuttava profetia niin ei mikään! Niin kauan kun muistan, niin äitini on herättänyt mut sanoilla Upp o hoppa, ligg ej o dra dig, när du blir gammal vill ingen ha dig.

Check.
16.12.2011 kl. 15:16

Sen lisäksi että se on vähän kiusallista

Mun rakkauselämä on hyvin verrattavissa niihin kauppakeskusten hiustensuoristaja-kuolleenmerensuola-ihmisten työtehtävään.

Kukaan ei varsinaisesti halua että otan yhteyttä mutta jos epäonnistuu välttelyssä niin ilmassa väreilee syvä toivo siitä, että tämä kohtaaminen on ilmaista ja että se loppuisi mahdollisimman pian.

Hyvää joulunodotusta.
15.12.2011 kl. 17:39

Harvoin pyydetään kylään tai lastenhoitajaksi

Minun paras aseeni lastenvälttelyssä on puhua lasten vanhemmille syvästä vihastani näitä ihmissaatanoita kohtaan. Mua on toki yritetty parantaa ja käännyttää, mutta mä kysyn yleensä että No tykkäätkö sä siitä että sua laitetaan kakkoseen?

Voitaisko hyväksyä, että kaikki ei tykkää samoista jutuista?
11.12.2011 kl. 23:35

Raaaaah!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun joutuu kuuntelemaan normaalia enemmän älyttömyyksiä. Kynttiläkausi. "Et raapaissut uutta tulitikkua vaan roihautit sen eloon toisesta kynttilästä! Tajuatko sinä että se tarkoittaa että yksi merimies kuolee jossakin?"

Nojoovittu en tajua yhteyttä. Mun elämään suhteutettuna vastaava fakta on se, että aina kun nainen jakaa jossakin pesää, mä jään ilman.

Vittu.
09.12.2011 kl. 17:51

Sä oot niin ruma mutta sovit mulle

Oon miettinyt että mikä kohderyhmä voisi olla kiinnostunu minusta. Noin niinku pariutumismielessä. Löysin yhden mahdollisen soveltuvan ihmisryhmän.

Eli tyypit, jotka istahtavat bussikuskin taakse siihen sokean paikalle vaikka muuallakin on tilaa. Ei vaikuta siltä että mikään visuaalinen seikka olisi millään tasolla tärkeä näille tyypeille.
09.12.2011 kl. 10:05

Tämä on omistettu Annelle

Anne pohtii miksi hänen Tomminsa ei enää osta hänelle yhtä usein kukkia kuin aiemmin. Voisiko kyseessä olla se, ettei Tommi enää pelkää häntä?

En voi puhua kuin omasta puolestani, mutta jos mulle on tohdittu antaa syntymäpäivälahjat tulosteina, niin ei voi kun todeta epäonnistuneensa parisuhdepelottavuudessa. Ehkä Annenkin olisi aika kohdata todellisuus?

Unohdinko vielä mainita, etten koskaan saanut näitä tuotteita?

Tilaa säälille kommenttilaatikossa.
28.11.2011 kl. 20:39

Vähän äkkipikainen luonne

Tietää olevansa rakkaudentäyteisessä suhteessa, kun menee naimisiin ainoastaan siksi, että oikeudessa ei tarvitse todistaa puolisoa vastaan.
25.11.2011 kl. 09:45

Tubbs presidentiksi!

Mietin, että miltäköhän tuntuu olla muutama tietty presidenttivaaliehdokas? Nimiä mainitsematta, niin mun on aika vaikea uskoa tiettyjen henkilöiden yllätysvoittoihin tässä kilpailuissa. Silti joutuu pää pystyssä seistä ständeillä että Joo kyllä, pidän ihan realistisena ajatuksena, että mä sisustelen tuossa Presidentinlinnaa ens vuonna, kyllä.

Ei varmaan eroa mun baaristakäynnistä paljon yhtään noin henkiseltä uuvuttavuudeltaan. Hyvin tietää jo alkuillasta ettei täältä baarista tuu mitään käteen* jäämään. Siitä vaan yksin kotiin heijaamaan itseään uneen.

Saatana.*
olisin myös hyvin voinut sanoa häpyhuulten väliin, mutta en sanonut!
20.11.2011 kl. 22:38

Tämä on ymmärrettävissä aivan oikein

Oon kuullut työurani aikana kaikenlaisia selityksiä siitä kuinka No sulla kun ei ole lapsia, niin sä voit sitten varmaan jäädä ylitöihin vai mitä? Sitä logiikkaa mun on ollut vaikeampi ymmärtää.

Nykyisillä aivoillani tarkasteltuna mua kiinnostaa pari ajatusvirhettä:
Virhe 1: Hankkimalla lapsi* heittää omia rahoja kaivoon ja saa valtiolta lisää.
Virhe 2: Työntämällä jonkun ulos piparista pääsee lomailemaan.**
Virhe 3: Työelämään palaavien poissaoloja paikkaavat usein henkilöt joilla ei ole lapsia.***

Työnantajan näkökulmasta palkintohan siitä pitäis antaa ettei oo lasta, eikä ilahduttaa muita vapaailloilla! Raaaaaaaaaaaaah!*parhaassa tapauksessa, pahemmassa useampia
** ei turhaan kutsuta äitiys/isyyslomaksi!
*** koska muut ovat huostaanoton pelossa hakemassa lasta hoidossa!

15.11.2011 kl. 20:49

Ketun kaveri minkki

Jos olisin jossakin viettämässä iltaa ystävän kanssa ja meitä lähestyisi hahmo, joka sanoisi No niin minkit! niin todennäköisesti antaisin.
15.11.2011 kl. 17:49

Annetaan pois pitovaikeuksien vuoksiNo mietin sillä tavalla hypoteettisesti millaista olis elämä sen Kallessa tapaamani henkilön kanssa joka tunki iholle, nuoli naamaa ja haluais imaista välillä rintaa. Että eihän se kovinkaan paljon koiranomistajan arjesta eroaisi.
15.11.2011 kl. 08:28

Lounaskeskustelu

Työkaveri kertoi kuinka hänelle on taas noussut vauvakuume. Se keskustelu meni sitten jotenkin näin:

Tubbs: Niin siis onko sun vauvakuumetta lisännyt se, että oon tämmöinen lapsi?
Työkaveri: No itse asiassa ei just se. Sä oot enemmänkin antanut enemmän syitä miettiä miten pääsis keinolla millä hyvänsä pois töistä. Olen jopa valmis hankkimaan lapsen!
Tubbs: Niin aivan!
Työkaveri: Eikä vähintään siksi, että sun työsopimusta jatkettiin taas vuodella.
14.11.2011 kl. 12:21
Tubbs - Evil plans and other stuff