Puma outlet

Tutkailen muistiinpanojani perjantailta ja ihan viaton en näemmä ole ollut itsekään. Voi olla että seuraavanlainen keskustelu käytiin:

- Sä oot tähän mennessä ainoa näkemämme henkilö joka kiinnostaa
- No, ilta on vielä nuori!
- Vähän niinku säkin.

Mä häpeän.
13.11.2011 kl. 19:09

Kaarle XII Sinkkuperjantait: Never again

Haluan kertoa teille ehkä absurdeimman tarinan naismuistiin.

Jonotin vessaan Kallessa. Mun eteen hyppäsi arviolta noin 25-vuotias mies, joka tarttui muhun kertoen Sä oot niin kaunis! Sä oot tosi kaunis! Tai mä sanon sulle ihan suoraan. Sä oot tosi kaunis ja vähän pyöreä. Mutta silti tosi kaunis! Okei, no, kiiii-tos.

Hän hyökkäsi suuteluun ja kalisteli hampaitaan. Nappasin leuasta kiinni ja työnsin menemään kertoen että on ehkä parempi että hän soittaa mulle huomenna.

Kirjasin lapulle terveysneuvonnan puhelinnumeron samalla, kun mies kuivarunkkasi kehoaan mun omaa kohti. Yllättäen hänen kätensä lähestyy paidankaulusta intoillen Mä haluan imaista sun rintaa! Tackar som frågar: adjö! kun vessa vapautui.

Pestessäni käsiä wc-toimitukseni jälkeen saapuu sama mies kuivajyystämään mua takaapäin rakkauden pampullaan. Siis vittu RAAAAAAAAAAAH!

Miten mä en käyttänyt väkivaltaa ratkaisuna tähän tilanteeseen jää mysteeriksi!

13.11.2011 kl. 17:43

Ei arvostettu avaustaKierreltiin sitä myötähäpeän keskusta eilen. Pysähdyin kaverini kanssa rulettipöydän äärelle. Kohteliaat vähän imelät miehet pöydässä kysyivät josko tullaan mukaan pelaamaan rulettia. Sanoin että Ei olla tulossa, tarkastellaan vaan kenellä on varaa loppuillasta tarjota meille drinkkejä. Eipä riittänyt huumorintaju pojilla.

Yksi mies selitti kuinka hän oli juuri hävinnyt suuren osan pelimerkeistänsä. Pika-analysoin, että Onko tuo nyt sitten mikään ihme, kun pelaat monilla merkeillä noita reunoja siten, että voittotodennäköisyys on pienin IKINÄ! Hän kyllä sopivasti voitti tämän kommentin jälkeen jolloin hän pääsi ylpeänä kertomaan Sun analyysis on ihan väärä!

Alle 20 sekuntia ja mä vittuilin. Hienosti suoriuduttu Tubbs!
12.11.2011 kl. 15:41

Lyhyt analyysi


Raittiustyön sähköinen museokin tuntuu potentiaalisemmalta iskupaikalta kuin Kaarle XII:n Sinkkuperjantai.
12.11.2011 kl. 15:26

Isi käski sanoa sulle terveisiä!

Isä soitti mulle juuri. Kerroin suunnitelmistani mennä baariin. Hän toivotti hauskaa iltaa ja pyysi kertomaan terveisiä kaikille joihin tänään törmään.

Se voittaa melkein sen rintoihin kohdistuvan keskustelunavauksen.
11.11.2011 kl. 19:35

Kuka ylipäätään huutaa toisen nimeä?

Teknisesti katsottuna niin mä en edes ole enää sinkku. Kerrottuani työkaverille tästä illasta ja peloistani hän kysyi että No, alaks? Ja tokihan minä! Vastasin että Sä oot NIIN sonni kun otat samannimisen rakastajan kuin vaimosi on! Kun huudat mun nimeä, niin ei tajua yhtään ketä huudat! Sä olet NERO!
11.11.2011 kl. 19:27

Et tuu mun lähelle!

Mietin että miten paljon lamaavia päihteitä mun täytyy inhaloida ennen baari-iltaa, jotta mun kohtuuvikkelästi ärsyyntyvä aivo antais vähän armoa ensikohtaamisille?* Ehkä on vaan paras seistä tiskillä kumoamassa juomia itsaritahtiin.

Nimittäin:

1. Saat baarista pelikortin
2. Viritä SinkkuNavigaattorisi oikealle taajuudelle
3. Etsi kortillesi pari
4. Happy Ending? Te päätätte.

*monikko
11.11.2011 kl. 19:11

Aiheellinen huoli

Mietin, että miksi mä olen niin kauhuissani tästä sinkkuperjantai-konseptista, kunnes tajusin että saman katon alle on kerääntymässä kaikki ne joille ei kertakaikkiaan ole löytynyt seuraa yhtään mistään muualta.

Ja mä olen yksi heistä.
11.11.2011 kl. 18:50

Joka minuutti tämä tuntuu yhä huonommalta ajatukselta

Oon harjoitellut sinkkuperjantaille keskustelunavauksia. Käyttökelpoisin tähän mennessä on Tuntuuko sustakin vähän siltä, että mä laitoin tän paidan päälle vaan siksi että tää korostaa mun rintoja?
11.11.2011 kl. 18:47

Hakisitko sinä mua tanssimaan?Oon jo jonkin aikaa pitänyt syräntäni epähuomiossa alennusmyynnissä, ja toivon siihen muutosta. Oman alennustilan toteaminen ei todentotta ole niitä kauneimpia hetkiä elämässä. En silti odota suuria kohtaamisiltani, sillä näytän useimmiten ^^tältä^^ tavatessani kivoja ihmisiä. Te ootte pelottavia.
11.11.2011 kl. 09:34

Tätä se on

Mä yritin selittää tiettyjä asioita mun kaverille, joka ehdotti sitä huomista vierailua Kaarle XII-ravintolaan.

Tajuatko! Kuin avocado on tämä suunnitelma. Yksilö näyttää ihan hyvältä.


Mutta. Sisältö on epämääräistä sekä käyttökelvotonta ja lisäksi se vituttaa.
10.11.2011 kl. 19:40

Likipitäen täydellistä viestintää

Pohdittiin Juristiystävän kanssa sitä, että omataan monta hyvää ominaisuutta parisuhdeaspektista tarkasteltuna. Meiltä ei esimerkiksi tartte erikseen kysyä, että Vituttaako joku.

Me kyllä kerrotaan, vaikkei vastapuoli ole ehtinyt tajuta minkään tapahtuneen.
10.11.2011 kl. 19:09

Amen!

Liittyen edelliseen tekstiin siitä, että kaverini oli mankunut poikaystävälleen olevansa ruma, niin Koon vastaus oli kyllä täydellisyyttä hipova. Jopa niin hyvä, ettei mulle jää muita vaihtoehtoja kuin julkaista se kokonaisuudessaan:

"Kyllä mä sanon. Miehet ei vissiin ikään opi miten ne pääsis elämäs helpolla. Melekeen kaikkeen vinkumiseen auttaa ku sanoo että sä oot tosi nätti/fiksu/ihana/kiva ja silittää tukkaa. Muu on turhaa tai pahentaa tilannetta.

Toisaalta, miksi vinkua rumuuttansa sellaaselle joka tykkää? Vittu jos se tajuaaki että totta! Rumahan se on! Parempi olis ku elääs vaan omis harhoissansa."
09.11.2011 kl. 18:07

Eh-kä?

Löin päätä lounaspöytään että AILUOJA, miten mä voin nähdä niin usein mun menneen elämän historiallisia hahmoja? Pomoni ehdotti, että Voisko tämä olla matemaattisesti jokseenkin suorassa yhteydessä sun entisten lukumäärän kanssa?
09.11.2011 kl. 12:24

Sain mä joskus pesää

Viime vuosikymmenien saliennätyksillä kehuskelu on yhtä tarpeetonta kuin sinkun kehuskelu vuosientakaisilla panoillaan.
09.11.2011 kl. 12:22

Käy!

Miten mahtava puhelu! Kertailin illan ohjelmaani vaatekriisistä siihen, että voitais tavata juhlien jälkeen. Kutsussa esiintyi seuraavat lauseet:  Me ollaan menossa illalla Coronaan, saa liittyä seuraan. Sitten kun ollaan riittävän kännissä niin voidaan mennä DTM:ään irtisanomaan ystävyytemme!
05.11.2011 kl. 15:03

Klassikko

Puhuin kaverin kanssa ja puhelun päätteeksi totesin että Kerro terveisiä perheelle! Sain vastaukseksi Sinne kans... tai siis... tai no... eikun... tai kerro nyt sitten vaikka jollekin terveisiä...

Siis terkut teille lukijat!
02.11.2011 kl. 20:28

Hieno keskustelu

Kun ei saa pesää, niin on aikaa opetella sivistystä. Muistaakseni sä oot aika älykäs?
29.10.2011 kl. 07:12

Hylkiö

Mun kotiperheessä on tapahtumassa lisääntymistä. Mullon yks kysymys: Täytyykö sitä seksiä harrastaa AIVAN KOKO AJAN! Mun yösijaa on aiemminkin arvottu esimerkiksi jouluna, kun ei oo tilaa majatalossa. Voisko se olla pannuhuone? Entä talli?

Voin jo sieluni silmin nähdä kuinka tulevana jouluna mun sijoituspaikka olisi navetta. Siksi en olekaan menossa kotiin tuolloin, vaan aion istua tiiviisti kotonani Punavuoressa. Jos jonakin herkkänä hetkenä soitan kotiini toivottaakseni hyvää joulua, niin olettavasti vastaanottaja naureskelee että ”Täällä soittaa joku Tubbs-niminen henkilö, joka väittää olevansa mun tytär, hah-hah-hah!”

Hyvää joulua jo valmiiksi. Kuka adoptoi mut kotiinsa jouluksi?

28.10.2011 kl. 14:40

Kiitos näistä

Viimeksi eilen harmitti se, että oon eronnu kirkosta. Minoon nimittäin viime aikoina arvostanut Jumalan mustaa huumorintajua. Saada tavata työmatkallaan sekä mennen tullen kaksi erillistä epämääräistä hahmoa historiastani.

Enkä tietenkään tervehtiny.
28.10.2011 kl. 13:46
Tubbs - Evil plans and other stuff