Byebye-brunssi lauantailta


Ystäväni lähtevät kaukomaille ja lauantaina oli vuorossa superbrunssi. Leivoin iloisena oikein makoisaa foccacciaa ja möyhensin perinteistä punajuuritahnaani. Tiikerikakun leipominen kruunas perjantain. Se on perin hyvä herkku, jos multa kysytään!

Tehkää!
17.10.2011 kl. 22:37

En voi nyt auttaa tässä asiassa


Kesken aamupäiväisen brunssin ystäväni tiedusteli että Haisooko täälä spermalle? Mun tukkoisella nenällä ei kyllä tätä asiaa varmistettu. Tuntuu vaan vähän vaikealta palvelukonseptilta tarjota spermaa marjarahkan seassa. Jopa minusta.
08.10.2011 kl. 16:04

Tästä on maailman täyrellisin päivä tehty


1. Mene brunssille parhaiden ystävien seurassa.


2. Kattele ympärilles ja vislaa vvi-fiu ja totea kovaan ääneen että Ollaanko täälä jossakin ulkomailla kun on näitä palmujakin!


3. Pyärääle puistoon ystävän kans ja puhu itsestäsi ylistävään sävyyn. Että on aika kumma, ettei kaikki halua seurustella mun kans.


4. Opettele osoittamaan hellyyttä seurueessa olevan koiran avulla. Jätä kommentit kuten Näkyykö ton römpsä tuasta? kotiasi.


5. Nouse välillä seisomaan ja kuvaa vaikka kukkia kun ovat niin kivoja. Oikiastihan tarkastat ainoastaan että virtaako jaloissa vielä veri kaiken istumisen jälkeen.


6. Paikkaa vaihda, tehtävä suorita! Pyöräile toiseen puistoon uusien kaverien luo ja opettele vanhuuren varalle uusia korttipelejä.


7. Opettele häviämään arvokkaasti. Sano että "Nyt tuli vähän nälkä ja on aika lähteä kotiin." Ja haistattelet sitten läpi kotimatkan kaikelle ja kaikille.PS. Ja aion lopettaa kaikkien tehosteiren käytön kuvissani kun kualen.
22.05.2011 kl. 22:36

Brunssi Tukholmassa


Jos vaikka meet viikonloppuna Tukholmaan ja haluat jättää aamupalan väliin laivalla, niin suuntaa Södermalmille String-nimiseen paikkaan.

Brunssia saa jo kello 10.30 lähtien, joten sen lisäksi että se sopii täyrellisesti sun ajootukseen ja kävelyn määrään niin myös hintansa puolesta sun budjettiin. 70 kruunua voi hyvinkin maksaa tästä ateriasta ja siitä että paikka ei oo täynnä perusturreja.
18.05.2011 kl. 12:13

Maailmankaikkeuren suloisin kortti!


Siivoan tiatokonetta ja löysin maailman ihanimman kortin. Oon saanu sen isulta.
04.04.2011 kl. 13:10

Aamuni oli ällöttävän ihana!


Koska mulle tuloo pitkä päivä, minä alootin päiväni pitkällä aamiaisenkaltaasella lounaankorvaajalla. Pohdin, että kenet mun tekis miäli tappaa tänään. Paholaasystävä on aina hyvä murhan kohde.

Siinä kattelin kivoja maisemiani ja luin lehteä samalla kun huakailin ihastuksissani.
25.01.2011 kl. 12:49

Syksyn eka brunssi, jei!

Heräsin tänään kello 7.00 että ehtisin laittaa kaikki jutut valmiiksi kello 11 mennessä. Juuri ja juuri ehdin! Oli niin kivaa! Ja olen nopeampi ja ketterämpi kuin kettu ja olen aika hyvä tekemään kaiken itte!

Minulla oli menu seuraavanlaanen:

Munakokkeli kera salaatin, lohen ja tomaatin
Kantarellipiirakka
Sinappikaali+aurinkokuivatut tomaatit -veneet
Spelttisämpylöötä
Kurkkua, paprikaa
Juustoa
Punajuuri/tuare-vuahenjuustolevite
Paprika-lohi-purjo-tomaattisalsa
Etikkaasta feta-kurkku-tomaatti-punasipulipahuutta YÄK!
Appelsiinipashankaltaanenjuttu
Mangoviipaleita ja mustikoota
Kropsuja
Suutarinlättyjä
Roséviini, Cava, Vino Frizzante
+ persikkajotakin juttua, jota sekootettiin Cavaan
Café Latte
Espresso
29.08.2010 kl. 16:32
Tubbs - Evil plans and other stuff