Milloin mä edes aion käyttää näitä!

En ole tunnettu siitä, että kirjoittelisin vaatteistani. MUTTA. Jos ostan näin överikreisit Vivian Vaun kengät Tallinnasta, niin on melkein pakko.

26.03.2013 kl. 16:13

Vinkkejä Tallinnaan, ANTAKAA, kun ette paljon muuten kommentoi

Kerropas mulle sun parhaat ja uusimmat Tallinna-vihjeet! Kiitollisna mä niitä vastaanotan, lailai!
22.03.2013 kl. 12:43

Matka Porvooseen

Kevätretki suuntautui kuvista päätellen Porvooseen. Käveltiin jäällä, nautittiin auringosta ja käytiin syömässä aamupalaa. Nämä maisemat on niin nähty, mutta niiden uudelleen ihaileminen ei pilaa ketään!

Käytiin aamupalalla Porvoon paahtimossa. Vitriinistä löytyi yhdistelemällä jonkinlainen aamupalankaltainen kattaus. Porvoon brunssipaikkoja vaivaa kai se, että kaksi niistä on erittäin kalliita ja muut ovat sunnuntaisin joko kiinni tai sitten täynnä, koska kohtuuhintaisia paikkoja ei montaa kaupungista löydy.

Kaikki tapahtumat siirtyivät Instagramiin uskomattoman tylsäksi tapahtumaketjuksi, joka pakottui kaikkien seuraajien kuvavirtaan.

Se on heille oikein. Kyllä minäkin joudun seuraamaan kaikenlaista moskaa.

19.03.2013 kl. 10:58

Halpaa viiniä ja kalliita laukkuja -turnee Tallinnassa

Aion tarjoilla teille Tallinnaan suuntautuneen matkani. Tarina on pitkä, mutta antoisa.

Jokainen hyvä retki alkaa pihtaamalla ja syömällä omat eväät satamassa.


Cafe Amore tarjoili meille kahvia auringossa aamukymmeneltä. Varma valinta! Ja harvoja paikkoja jotka olivat auki siihen aikaan aamusta. Kahvin jälkeen kävimme kasvohoidossa.


Lounaslätyt kannattaa ostaa mainiosta Kompressorista. Tämä paikka on ollut minulle tähän asti rakkain, mutta nyt hänet on syrjäytetty. Tämä on silti hyvä valinta mikäli liikut vanhassa kaupungissa.


Voiko konsepti tästä parantua? Halpoja ja hyvin täytettyjä lättyjä. Ei mielestäni. Ruuan jälkeen kun makoilee tunnin auringossa ja kiertää kauppoja ennen hieronnan alkamista niin ei siitä huonoa päivää tule.


Kompressoria vastapäätä on Vivan Vau Kingasalong. Sen lisäksi, että sieltä löytyy kenkiä numeroon 45 asti niin paikka ilahduttaa värikkäillä kengillään.


Paikallisten suunnittelemia koruja ja muita tuotteita löytyy mm. tästä Tali-kaupasta.


Muualla on aina kauniimpaa kuin kotona. Tai ainakin sen ohikiitävän hetken.

Tämän kaiken te tunsitte jo, mutta nyt mennään sinne minne tulevaisuudessa suunnataan!


Kalamajaish it is. Entinen pahisalue. Vanhasta kaupungista alueelle kävelee ehkä 10 minuutissa, raitiovaunuilla 1 ja 2 pääsee suoraan perille mistä nyt matkustaakaan.


Alueella on perinteiset markkinat, josta saa ruokaa ja monen X:n puuterinsävyisiä alushousuja.


Alue on rouheampaa kuin mitä on tottunut näkemään ja siksi itselle mieluisaa.


Ihania taloja ja rappusia.


Lyhyen hakemisen jälkeen löysimme sen mitä toivoimme eli F-hoone-ravintolan, joka on piilossa sisäpihalla. Rakennuksissa on aiemmin korjattu raitiovaunuja. Alue muistuttaa Suvilahden ja Korjaamon risteymää. Alueella on ainakin ollut kirpputori ja taiteilijoiden työhuoneita. Kannattaa käydä tutustumassa alueeseen.

Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja se oli enemmän kuin edullista. Palvelu oli erittäin ystävällistä, enkä usko jättäneeni koskaan niin suurta tippiä kenellekään. Tämä kohtaaminen oli pelkkää iloa!


Paikalla oli hipsterilapsia ja kotieläimiä. Sisätiloissa oli lasten leikkihuone, joten kaikki ovat tervetulleita.


Mä olin niin innoissani, etten tiennyt miten olisin ollut. Päädyttiin istumaan terassilla ja juomaan pullon halpaa viiniä auringossa.


Syötiin erilaisia alkupaloja ja kaikki maistui ihan mielettömän hyvälle! Kasviksia hummuksella ja leipiä eri täytteillä.

Juustoa ja mansikoita, ei vaan voi mennä pieleen! Meidän matkaajien kohdalla on hyvää se, että me pystytään syödä vaikkei meillä oo nälkä. Siis eloonjäämisen näkökulmasta.

Olisin mielelläni ryöstänyt tämän paikan omakseni.


Halutuimpia istumapaikkoja olivat nuo ikkunapaikat.

Lopulta oli aika lähteä kotimatkalle. Alueelta käveli vartissa satamaan. Nyt mulla on uusi pakkomielle kaupungissa. Koska lähdetään uudestaan?
24.07.2012 kl. 16:14

Matkavinkki Berliiniin

Jos olet menossa Berliinin Mauerparkiin ja rakastat muoviastioita, niin mene VEBorangeen samalla käynnillä. Osoite Oderberger Str. 29.19.06.2012 kl. 21:41

Olen päätynyt siihen, että mahdollisuudet ovat rajattomat


Oon miettinyt, että kuinka monta tapaa on päästä keskustelemaan toukokuisesta New Yorkin matkastaan?
18.06.2012 kl. 16:05

Jookyllä. Se on oikea ostos. Kyllä. On kyllä. Sekin on. Jookyllä. Sieltäkin ostin. Ei uskoisi.Oli kiva käydä pankin ihmisen kanssa luottokorttilaskuani läpi. Siis, että onko kaikki ostotapahtumat todellisia.

Haluan muistuttaa, että tulin juuri New Yorkista.
18.06.2012 kl. 15:58

New YorkYhtenä matkan tavoitteena oli syödä mac&cheeseä. Se oli parempaa kuin mitä olin kuvitellut valmistusvaiheen aikana.

Ymmärrän nyt mitä se tarkoittaa, kun kaupunki ei koskaan nuku ja myös sen miltä tuntuu kun jatkuvasti kysellään vointia. NÄYTÄNKÖ SILTÄ, ETTÄ VOIN HUONOSTI!


Halusin syödä just ne perinteisimmät annokset. Tässä crab cake lautasella. Kuinkakohan vihainen Italia on siitä, että NY on ominut heidän pizzansa?


En ollut tajunnut miten paljon ihmisiä samassa paikassa voi olla. Tajusin sen sijaan Poliisiopiston Captain Harrisin Move it -sanoman varsin paljon paremmin.


Siitä huolimatta, että oon nähnyt tietyt kohteet monia kertoja telkkarissa, halusin nähdä ne myös omin silmin. Brooklyn bridge, otaksuisin.


Kävin pikavisiitillä Staten Islandilla ferryn kyydissä. Matkalla näkyi hän.


Annoin kaikki liikenevät rahani hullulle kissanaiselle, joka pelasteli kissanpentuja. Teki mieli itkeä, mutta en ollut varma johtuiko se kipeistä jaloista vai syräntäsärkevistä hyljätyistä kissanpennuista.


Taksin nappaaminen tuntui nautinnolta. Ihan niinku olis voittanut lotossa viisi oikein plus lisänumero.


Ja miten ihanan halpaa se oli! Ohjeistukset menivät useimmiten näin "2 nd avenue, between 34 and 35 street." - So fourtyfoor?


Aurinko paistoi miltei koko ajan ja ihoni kääriytyi rullalle. Pienen nurmikonpalasen löytäminen isosta kaupungista oli haaste.


Kattoterassilla hengaaminen teki kaikesta muusta toissijaista.


Alkoholia ei kyllä kannattanut juoda sen hinnan takia.


Ilma oli niin sopivan lämmin yöllä. Kymmenien kortteleiden siirtyminen tuntui pelkältä ilottelulta.


Se, että asuu ystävänsä luona ja nukkuu hänen sängyssään 10 päivää aiheuttaa suuria rakkaudenomaisia tuntemuksia toista ihmistä kohtaan.


Vihreään Helsinkiin tottunut rakastui Central Parkiin. Jos olisin terroristi ja haluaisin tehdä oikein pahaa, niin levittäisin kanankakkaa koko puiston alueelle enkä törmäilisi millään lentokoneilla rakennuksiin.


Kuvista päätellen olen ottanut samat kuvat kuin mitä kaikki muutkin ennen minun retkeäni kohteeseen.


Hyvää päivää sanoin kaikille eläimille. Tervehdin erityisesti minun kotieläimiä puluja, joita siis löytyi tästäkin kaupungista. Laitoin kuitenkin merkille, ettei kaupunki ollut lintujen suosikkipaikka.


Miten ihanaa on maata 78 Fahrenheitin lämmössä lukemassa kirjaansa?


5 th Avenue on sama kuin hidas kuolema. Vaihtoehtoisesti kulutat kadun varrella oleviin kauppoihin olemattomat rahavarantosi ja kuolet velkojen aiheuttamaan masennukseen TAI talloudut ihmisjoukon alle TAI kuolet ruokamyrkytykseen, jonka olet hankkinut jostain katukioskista.


Tässä yksi mahdollisuus hankkia itselle ruokamyrkytys. (Vähän asenteellista)


Kylttejä seuraamalla tietää mikä on erikseen kiellettyä.

Jätin rinkelin maistamisen ensi kertaan.


Rakastan taksien keltaista sävyä.


Lähistöllä oli paloasema. Jos joku väittää että kaikki palomiehet ovat komeita, niin viimeistään tämä asema todistaa sen väitteen vääräksi.


Olisin halunnut nähdä kukkivat kirsikkapuut, mutta tietoisuuteeni saatettiin, että olin paikalla pari kuukautta myöhässä.


Marjat ja hedelmät olivat ihastuttavan halpoja kohteessa ja söin niitä erittäin monta kappaletta.


Otin taksin lentokentälle. Yritin ettei minua huijattaisi. Olen säälivin tippaaja ikinä. "Noo, ota nyt tuasta vähän ekstraa kun jos ei oo sillä tavalla muut antanut tänään sulle kunnon korvausta tehdystä työstä."


Nainen, kaiva kamera valmiiksi!


Ja siitä näet koko Manhattanin! Voin sanoa, että ei näy. Bussi tukkii suuren osan kuvasta.


Tämä teksti ilahdutti mua vessan ovessa melkein yhtä paljon kuin häpykarva popcornin vieressä. Sitä on vaikea ylittää.


Kotia kohti. Kerron joku toinen kerta minun lentokaverina olleesta mielenterveydeltään vajaasta matkakumppanista.
22.05.2012 kl. 22:50

Ota ja käy

Jos haluat tietää mitä Berliinissä tapahtuu, niin voit tilata itselles Sugarhigh-uutiskirjeen. Minä löysin amerikkalaisia pannukakkuja sen avulla.
10.04.2012 kl. 19:42

Hyvää päivää, sanoin


Ilahduin niin kovin tänään työmatkalla Tampereelle, kun napsautin retkievääni banaanin auki! Sille tuli hiippalakki! Eihän tuammoista käy koskaan! Täydensin muutamalla auringonkukansiemenellä todetakseni Hyvää päivää sinullekin!
28.03.2012 kl. 18:26

Ehkä lopetan joskusEn ole vielä päättäny, koska lakkaan tekemästä näitä kokoelmia.
17.03.2011 kl. 00:51

Älykäs kaveri!


Tässä kuvassa harhautan opastani kirjoittamaan lempimusiikkiaan vihkooni, jotta hän ei keskittyisi antamani puhelinnumeron puuttuvaan maatunnukseen. Hän kertoi lempimusiikkityylikseen jazzin ja lempiartistikseen Bruce Leen.
10.03.2011 kl. 12:25

Yksin en ehkä kehtaa mennä syämään tätä


Tapasin eilen ihanan Smillan! Olkoon se toistaiseksi eteläisin blogitapaaminen Ratatan historiassa. Uuvuttavan päivän jälkeen tilattiin jo perinteeksi muodostunut sushivene. Eikä ole minkään tason ongelmaa syödä kolmen hengen vene kahdestaan. Kabukiin siis!
10.03.2011 kl. 11:22

Matkustaja

Tähän maisemaan herään aamuisin.
10.03.2011 kl. 11:17

Oi onnea!

Tiärättäkö te kun on semmoinen ällöttävän onnellinen tunne? Astuttuani lentokoneesta ulos niin mun naamalle levisi välittömästi semmoinen onnellinen virnistys. Sama on jatkunu aamusta. Hain lähileipomosta leivän ja croisantin kohteliaasti pyytäen Je t'aime, I would like to have that one.

Nyt lähären kohti uusia seikkailuja. It's hard to be a cat in a strange town.
09.03.2011 kl. 11:27

Ilta Vermossa


Täällä ollaan!

Lähtöjen välissä aura-auto jahtas hevoosia. Haloo Amnesty tai Greenpeace?


Paikalla Catzo, joka ei tajunnu kuinka veikataan, mutta voitti enemmän ku minä.

Ne on niin iloosia kun ne juaksoo! Ja pahuuren pahalla päällä, jos niiren tarttoo pysähtyä!

Niiton vaikia saara tarttumaan kameraan ku niiren miälestä on ilmeesesti kiva juasta kovaa.

Valkoinen hevonen kiinnosti mua värinsä pualesta.

Lähtö hyväksytään.

Siälä ne juaksoo sitten yhyres kasas! Ja se on niin jännittävää! Kopina vaan kuuluu, kun ne ohittaa sut. Menen takuulla taas uurestaan, jee!

Lue vaikka lisää tästä!
20.01.2011 kl. 13:20
Tubbs - Evil plans and other stuff