No tämä on mun mielipide


Yks ystävä sanoi että stringejä käyttäessä joutuu ajelemaan alapäähänsä aivan eri mallisen nenätyynyn kuin Sloggeja käyttäessä. Mä kyseenalaistin hänen ajatuksiaan ihan logiikkaan ripustautuen. Kaiken järjen mukaan sheivaushuoli keskittyy enemmänkin takaloosteriin kuin minnekään muualle.

Kyllä.
19.11.2011 kl. 20:13

Olen hyvä matkittava

Mun sydän meinas sulaa tänä aamuna, kun tapasin ensimmäisen opetuslapseni altaassa. Minulla on oma tapa sutia altaassa ja NYT MINULLA ON MATKIJA. Naaaww...
15.11.2011 kl. 10:18

Annetaan pois pitovaikeuksien vuoksiNo mietin sillä tavalla hypoteettisesti millaista olis elämä sen Kallessa tapaamani henkilön kanssa joka tunki iholle, nuoli naamaa ja haluais imaista välillä rintaa. Että eihän se kovinkaan paljon koiranomistajan arjesta eroaisi.
15.11.2011 kl. 08:28

Voitte myös osallistua

Mietin että missä tapauksissa se 40 metriä silkkinauhaa piparissa voisi olla hyödyllinen asia? Yhden hyvän käyttötarkoituksen keksin. Eli jos sen pään sitoo kotioveen lähtiessään matkoilleen niin löytää ainakin takaisin kotiin.

13.11.2011 kl. 18:33

Kaarle XII Sinkkuperjantait: Never again

Haluan kertoa teille ehkä absurdeimman tarinan naismuistiin.

Jonotin vessaan Kallessa. Mun eteen hyppäsi arviolta noin 25-vuotias mies, joka tarttui muhun kertoen Sä oot niin kaunis! Sä oot tosi kaunis! Tai mä sanon sulle ihan suoraan. Sä oot tosi kaunis ja vähän pyöreä. Mutta silti tosi kaunis! Okei, no, kiiii-tos.

Hän hyökkäsi suuteluun ja kalisteli hampaitaan. Nappasin leuasta kiinni ja työnsin menemään kertoen että on ehkä parempi että hän soittaa mulle huomenna.

Kirjasin lapulle terveysneuvonnan puhelinnumeron samalla, kun mies kuivarunkkasi kehoaan mun omaa kohti. Yllättäen hänen kätensä lähestyy paidankaulusta intoillen Mä haluan imaista sun rintaa! Tackar som frågar: adjö! kun vessa vapautui.

Pestessäni käsiä wc-toimitukseni jälkeen saapuu sama mies kuivajyystämään mua takaapäin rakkauden pampullaan. Siis vittu RAAAAAAAAAAAH!

Miten mä en käyttänyt väkivaltaa ratkaisuna tähän tilanteeseen jää mysteeriksi!

13.11.2011 kl. 17:43

Ei arvostettu avaustaKierreltiin sitä myötähäpeän keskusta eilen. Pysähdyin kaverini kanssa rulettipöydän äärelle. Kohteliaat vähän imelät miehet pöydässä kysyivät josko tullaan mukaan pelaamaan rulettia. Sanoin että Ei olla tulossa, tarkastellaan vaan kenellä on varaa loppuillasta tarjota meille drinkkejä. Eipä riittänyt huumorintaju pojilla.

Yksi mies selitti kuinka hän oli juuri hävinnyt suuren osan pelimerkeistänsä. Pika-analysoin, että Onko tuo nyt sitten mikään ihme, kun pelaat monilla merkeillä noita reunoja siten, että voittotodennäköisyys on pienin IKINÄ! Hän kyllä sopivasti voitti tämän kommentin jälkeen jolloin hän pääsi ylpeänä kertomaan Sun analyysis on ihan väärä!

Alle 20 sekuntia ja mä vittuilin. Hienosti suoriuduttu Tubbs!
12.11.2011 kl. 15:41

Hakisitko sinä mua tanssimaan?Oon jo jonkin aikaa pitänyt syräntäni epähuomiossa alennusmyynnissä, ja toivon siihen muutosta. Oman alennustilan toteaminen ei todentotta ole niitä kauneimpia hetkiä elämässä. En silti odota suuria kohtaamisiltani, sillä näytän useimmiten ^^tältä^^ tavatessani kivoja ihmisiä. Te ootte pelottavia.
11.11.2011 kl. 09:34

Kuinka henkistyneeksi voisin päätyä?

Mä en edes tiedä mikä se oli. Ehkä varovainen joululahjakysely? Sain nimittäin kysymyksen kommenttilaatikkoon että Miltä kuulostais lahjakortti tantraseksikurssille? Mietin että no se olisi sitten ensimmäinen kerta kun joku itsellinen runkkari osallistuis tälle kurssille! Olin väärässä. Tutkin asioita ja näemmä sinkuillekin on sijaa näillä kursseilla.

Näen sieluni silmin kuinka saapuisin alasti juosten kurssille uloimmat häpyhuulet lepattaen! Siellä tyydyttäisin muiden kumppaneita vaikka se säännöissä oikeen erikseen kielletään! Intiimi kanssakäyminen sekä suora yhteys sukupuolielinten välillä kielletty. Oivoi. Pukinkonttiin!
09.11.2011 kl. 08:44

Kaunis kuva kruunaa tämän kaiken

Sen lisäksi että viisastelin työajalla, niin jatkoin sitä verkko-opinnoissa. Ellei mun ope tuu kuristamaan mua Kossin kuulokemikrofonin johdolla näiden 15 op jälkeen tai aikana, niin en voi ku sanoa että ihmettelen.

Kurssilla esiteltiin tänään mun tyäpaikkaa ja opettajan tiedot olivat osittain virheelliset.

08.11.2011 kl. 20:40

OMG! Tubbs on ALASTI kuvassa!


Tikkiririii! Hyvää päivää arvon lukijat! Tässä mä oon! For your eyes only!

PS! Se lehmä joka sanoo mua rumaksi, niin kualkoot.
19.10.2011 kl. 17:40

Ainoastaan tuntunut siltä

Mikä siinäkin on, että jos käy värjäämässä ja nypityttämässä kulmansa, niin ennen pitkään tulee se epämiellyttävä tunne, että Tuo tyyppi on kohta nyppinyt mun kulmat päästä.

Mutta ei. Näin ei ole koskaan käynyt.
17.10.2011 kl. 22:24

Naapuri is a factor


Jestas taas mikä taloyhtiön oma Fear Factor tapahtui tänään. Satuin samaan aikaan alaovelle Alkon kassia kantavan hullun punaviiniä lipittävän seinänaapurini kanssa. Sanoin kohteliaasti nousevani portaat, nyt kun oon vihdoin terveempi. Oikeasti halusin välttää todennäköiset mielenterveyteysongelmat, joita hänestä tarttuu.

Juoksin henkeni edestä neljänteen kerrokseen. Ehdin miettiä pikaisesti että jos taloyhtiön säännöissä kielletään kaupustelu, niin on vähintään loogista että siellä voisi myös olla kohta missä kielletään naapureita kiertämästä punaviinipullo kainalossa kolkuttelemassa naapureiden ovia tavoitteenaan löytää seuraa! Tai enemmänkin uhriahan siinä haetaan! Kettu Repolainen sentään!

Tilanne oli kuin mistäkin jännityselokuvasta, pengon kassia samalla kun kuulen hissin lähestyvän! En löydä avaimia, ja sekunnit kuluvat kuin 24-sarjassa. Klik-klok-klik-klok!  Suunnittelen pakoreittiä, juoksenko alempaan kerrokseen välttääkseni kohtaamisen? Mitä Mä TEEN! Heitän tavaroita lattialle että nyt saatana ne AVAIMET! Näen jo hissin valon saavuttavan kunnes löydän.

Pelastuin täpärästi!  Se oli niin lähellä.
12.10.2011 kl. 18:31

Nimim. Olenko yksin ajatusteni kanssa?

Tiedättekö sen heräävän tunteen, kun näet jokseenkin päihtyneen naisen tanssilattialla, joka päättää jostakin kohtalon oikusta ruveta tanssimaan sensuellisti?

Siinä ohimennen kosketella kylkiään, kuljetella käsiään kehollaan, pyöritellä lantiota, ehkä jopa tehdä päivän reisitreeni ja kyykätä partnerin vierustaa. Asia todella harvoin paranee siitä, että tanssilattialla on tyyppi johon tanssija yrittää tehdä vaikutuksen. Jos sä joudut katsomaan hyvää ystävääsi, sulle tulee jopa vähän likainen olo.

Usein henkilöillä, jotka yrittävät taituroida Sen Pillin Kanssa on kohonneet riskit tähän käyttäytymiseen. Jos sä olet se, niin tee parannus.
 
07.10.2011 kl. 17:33

Ensimmäinen taidetilaus

Herra Mikko Rasila tilasi multa tilaustyänä Paint-kuvan ja OLIPA vaikiaa suariutua! Mä olin ihan ressissä, että kuinka pärjään. Selkiästikään en ole hyvä tilaustyötaiteilija. Ei sillä. Ei moni muukaan, joten turha huali pois.

Siinä taiteillessani pohdin, että kuka ittiään kunnioittava valokuvaaja-kuvankäsittelijä tilaa Tubbsilta Paint-teoksen?  Nyt puhutaan aika vakavasta alennustilasta.

28.02.2011 kl. 16:57

Vilunki rehellistä puijaa

Olin viikonloppuna oikein joka miehen unelma:

"Kyllä mä voisin haluta kokeilla pelata tuata sun Gran Turismo 5:sta!"

En mä niin huano ollu. Mutta olin aika vilunki. Jos vihollinen pääsi mun ohitte, niin mutkiin tultaes minä päästin täysillä perään niin että toinen joutui puskiin ja näin ollen johtoasemani oli taattu!
27.02.2011 kl. 20:02

Ja vielä toinen mainos samassa hengessä:


Terveiset yläasteen koviksille!
02.02.2011 kl. 22:34

Ne on ne paikalliset erot

Näin tänään mainoksen, jossa oli nuori afrikkalainen tyttö ja teksti Jos olisin tyttö – olisin raskaana ennen kuin opin lukemaan.

Mainoksen eteläpohjalaisessa versiossa kuvassa olis se yläasteen kadehdittu kovistyttö, joka niitti mainetta kylän runkkuämpärinä ja tekstinä Koska olen tyttö - olen raskaana ennen kuin opin yhdyssanoja.
02.02.2011 kl. 22:26

Thank you jumalani, eli Tubbs!Ostin eilen kaks tyähaastattelupaitaa. Olis sitten mistä valita. Mä oon niin tyytyväinen siitä, että mä valitsin aamulla mustan villatakin päälleni enkä tätä paidankuvotusta, joka teköö musta näkymien perusteella Vuoden Lutkan.

Kaupassa tämä oli aivan hyvä, mutta viidentoista minuutin käytön jälkeen on täysin perusteltua harkita mielipidettään uudestaan. Tämän paidan kantajana olisin myös joutunut pohtia sanomisiani haastattelussa ihan uudesta näkökulmasta. Siinä yrittää virittää keskustelua rintojen yläpuolelta että Niin, oliko se niin että te haitte toimistoon huoraa? Tässä olisi!
02.02.2011 kl. 18:24

Itse itseni latistaen!

Ihmettelin lenkkireitilläni eilen että jaahans, että onpas omituusia kulmia että onko nämä nyt ollu täs aiemmin. Muuttuneita maisemia aiheellisempi kysymys on kuitenkin ehkä, että ootko yleensäkään koskaan aiemmin käyny lenkillä?
02.02.2011 kl. 15:03

Mun ei tartte auttaa tuata


Tänään lähärin käymään kylällä kaupas. Näen kuinka miäs kaatuu suojatien korokkeen kohdalla. Auto nyt ei paljoa välitä vaan kaasuttaa todella läheltä ohitte.

Miähen viäressä seisoo oikeen kunnon sokkoopaarmat, jotka eivät ole näkevinään alkoholia vuosia käyttäneen hätää. Huudan tiätysti niille ja käyn nostamas sen miähen pystyyn.

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos nuori nainen!

Kualkaa katujyrän alle saatanan PAARMAT!
01.02.2011 kl. 23:11
Tubbs - Evil plans and other stuff