Synonyymi kylmälle

Jostain syystä on aina ihan saatanallisen kylmä, kun menen keikalle Virgin oiliin. Siellä seisoskella pitkässä jonossa ja pohtia ääneen kuinka silmämeikit leviää tässä viimassa kuin kunnon suihinotossa.
16.01.2012 kl. 09:06

Johtopäätös

Keskustelu parvella duunaamisen todellisista ja näkyvistä haitoista jatkui. Varma tieto pään asennosta päätellen on ainakin se, että Harri Kirvesniemi ja Steve Hawking ovat tämän lajin suurkuluttajia.
07.01.2012 kl. 18:58

Päivän sana

Ei impotentti käsiään taskussa pidä.
05.01.2012 kl. 15:11

Paks-lukko!

Juteltiin kaverin kanssa siitä, kuinka kenenkään itseään kunnioittavan 30-vuotiaan ei pitäisi enää joutua panemaan parvella. Ei ihme että moiset yöpyjät ovat ja pysyvät vapaina. Eihän siellä mahdu edes feikkaamaan orgasmia.

Se, että rakennelma ylipäätään pysyy kasassa on jo puoli voittoa, mutta miten välttää yläpedin luoman kuudennen luokan luokkaretkitunnelman?

Mä varasin ekana yläsängyn!
05.01.2012 kl. 14:59

Päivän sana

Ei runkkari yhtä naista kaipaa.
05.01.2012 kl. 13:35

Come over my dead body

Kuinka vaikiaa voi olla löytää normaalijärjissään olevia ihmisiä baareista? Oon tavannut joululomallani normaaliakin vaikeampia psykopaatteja. Kotiinnaaraus ei ratkaisu. Tiedän, että Herra rakastaa iloista antajaa. Mutta silti ei.

Yritin miettiä vakavasti, että voisko tähän soveltaa silmien ummistamista tai pimeässä olemista, mutta vastaus siihenkin on ei. Näistä tarjokkaista olisi selvitty ainoastaan kuollutta leikkimällä tai sitten ihan perusnekrofilialla.


Ps. Se joka uskoo siihen, että jokaiselle on joku sopiva sydänkäpy odottamassa, niin se nyt on ilmiselvää paskapuhetta.
02.01.2012 kl. 00:16

En saanut tähän mitään hyvää vastausta


Kehuin kaunista ja erittäin rakasta laukkuani seurassani olleelle mieshenkilölle. Sitten se keskustelu meni jotenkin näin:

Mieshenkilö: (tuhahtaen) Mikä toi juttu oikein on! Miten sä voit olla iloinen siitä, että roikotat mukanas tommosta kuollutta nahkaa!
Tubbs: Jaa en tiedä! Jos tää laukkuun liittyvä ilakointi on sulle vaikeeta, niin haluan vastaavasti kuulla millä perustelet ittelles tuota mukanas kuljettamaasi TÄYSIN HYÖDYTÖNTÄ JA ELOTONTA ESINAHKAASI!
04.12.2011 kl. 19:49

Väkivalta on aina ratkaisu!

Juttelin mun kaverin kanssa vähän haastavasta esimiehestä. Toisessa päässä oltiin toiveikkaita Enää 112 päivää ja sit päivä on yötä pidempi. Osoittaakseni olevani kannustava kaveri vastasin kaiken keskustelun perusteella että Sanotaanko, että noin 112 päivän päästä sun pomoa hakataan päiväsaikaan useammin ku öisin?

Mielestäni hyvin sanottu. Itse keksin.
29.11.2011 kl. 11:42

No ehkä vähän asiaton tarkennus

Työkaveri: Mun luennolla oli yks tyyppi joka vaikutti vähän siltä, ettei hänellä ollut oikein noi sosiaaliset tilanteet hanskassa.
Tubbs: Ymmärrän. Tarkoitatko että oli tyypiltään enempi semmoinen joka joutuu useamminkin vetää yksin hanskaan?
Työkaveri: ...
26.11.2011 kl. 13:05

Tämä ei edes ollu mun johtama keskustelu!

Mistä tunnistaa epäitsekkään naisen?

Siitä, että hän antaa panna rintojen väliin.
Toisen nautinto on itselle tärkeämpi
.

Aivan selvästi työntö ja tuijotus -osaston kamaa.

26.11.2011 kl. 12:55

Voitte myös osallistua

Mietin että missä tapauksissa se 40 metriä silkkinauhaa piparissa voisi olla hyödyllinen asia? Yhden hyvän käyttötarkoituksen keksin. Eli jos sen pään sitoo kotioveen lähtiessään matkoilleen niin löytää ainakin takaisin kotiin.

13.11.2011 kl. 18:33

Kuka ylipäätään huutaa toisen nimeä?

Teknisesti katsottuna niin mä en edes ole enää sinkku. Kerrottuani työkaverille tästä illasta ja peloistani hän kysyi että No, alaks? Ja tokihan minä! Vastasin että Sä oot NIIN sonni kun otat samannimisen rakastajan kuin vaimosi on! Kun huudat mun nimeä, niin ei tajua yhtään ketä huudat! Sä olet NERO!
11.11.2011 kl. 19:27

Kuinka henkistyneeksi voisin päätyä?

Mä en edes tiedä mikä se oli. Ehkä varovainen joululahjakysely? Sain nimittäin kysymyksen kommenttilaatikkoon että Miltä kuulostais lahjakortti tantraseksikurssille? Mietin että no se olisi sitten ensimmäinen kerta kun joku itsellinen runkkari osallistuis tälle kurssille! Olin väärässä. Tutkin asioita ja näemmä sinkuillekin on sijaa näillä kursseilla.

Näen sieluni silmin kuinka saapuisin alasti juosten kurssille uloimmat häpyhuulet lepattaen! Siellä tyydyttäisin muiden kumppaneita vaikka se säännöissä oikeen erikseen kielletään! Intiimi kanssakäyminen sekä suora yhteys sukupuolielinten välillä kielletty. Oivoi. Pukinkonttiin!
09.11.2011 kl. 08:44

Hieno keskustelu

Kun ei saa pesää, niin on aikaa opetella sivistystä. Muistaakseni sä oot aika älykäs?
29.10.2011 kl. 07:12
Tubbs - Evil plans and other stuff