Keittiössä kanssani

Miten karkoitat sunnuntaiaamun pahuuden. Kas. Ota kaapista voita, laita sitä sinne no, riippuen paljonko tulosta haluat, niin sitä sen verran. Lisää jauhoja ja vähän suolaa. Nypi niitä. Jos haluat, niin lisää auringonkukansiemeniä. Maultaan ja todennäköisesti myös koostumukseltaan kiinnostavamman tuotteesta tekee se, että siihen lisää vähän kananmunaa ja maitoa. Jos jotakin osiota meni liikaa niin sitten lisää vastaavasti jotakin, joka antaa vastakkaisen efektin. 250 astetta ja niin kauan kunnes ovat valmiita!

Sunnuntai-iloa!

11.03.2013 kl. 22:18

Isä, poika ja homo henki

On paradoksaalista, miten nykyinen avioliittolaki yrittää pitää erillään saatanallisinta yhdistelmää kaikista - samaa sukupuolta olevat - samalla, kun omasta mielestään varsin toimiva pari, valtio ja kirkko, voivat rauhassa kuherrella epäpyhässä liitossa keskenään.

07.03.2013 kl. 21:47

Skilful

Sen aina tietää mitä siitä tulee, kun minä askartelen. Tunnen itseni paljon vahvemmaksi, kun saan laskea ruhoni Punavuoren putiikkiin ja olla kädetön siinä ympäristössä. Mitä mun NYT pitää tehdä?

Piirtelin ja sitten mallasin. Nyt se on valmis. Kerron myöhemmin miksi tein tämän. Ohjeet Outsa Popin Trashion-kirjasta. Kirjaa oli vielä jokunen kappale jäljellä puoleen hintaan Sammakko-kaupassa Eerikinkadulla. Vinkki.

Toinen vinkki. Jos viet vaatteesi pesulaan, käy hakemassa ne sieltä ennen sulkemisaikaa. Just a thought.

05.03.2013 kl. 23:09

Vihjeitä elämään

Kysyin MikkoRasilalta muutosta. Se keskustelu meni näin:

- Mihin firmaan päädyit ja paljonko se lopulta maksoi? Tiedän sitten mihin varautua, kun muutan joskus vanhainkotiin.
- Suosittelen, että myyt omaisuutesi ja otat taksin!

 

04.03.2013 kl. 18:33

Vinkki!

Kaverini menee naimisiin ja ehdotin hänelle Smillan mainiota ehdotusta: Allekirjoita Tahdon2013-kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliittolain puolesta hääjuhlassa.

Ja näin tapahtuu! Vieraskirjan viereen tulee paikka, jossa on mahdollista allekirjoittaa kyseinen kannatusilmoitus. Jippii!

04.03.2013 kl. 18:00

Päivän sana

Jos kaipaat sopivaa tapaa solvata jotakin ääliötä, niin tässä on yksi edistynyt ilmaisutapa:

Tuo ajatuksesi ei tule jäämään miksikään maailmanperintökohteeksi!

 

Psst, Hietasen blogissa käydään keskustelua siitä, miten tekstit syntyvät. Voit käydä lukemassa kyseisen solvauksen synnyn sieltä.

 

01.03.2013 kl. 10:39

Kai niillä iskuilla joku vaikutus on!

Ystävä oli kohdannut tänään yhden älykkyydestä vapautetun henkilön. Ellei tällainen lahja maailmalle. joka ei kykene elämässään edes ajatustyöhön, todista oikeaksi sitä, ettei raskauden viimeisellä kolmanneksella kannata harrastaa seksiä niin ei mikään!

 

28.02.2013 kl. 21:41

Lukuvinkki!

Lady Dada on palannut takaisin näppäimistön ääreen. Hän esittelee siellä uusia sirkusvaatteitaan vai oliko hän sittenkin niissä kuvissa alasti? Noo, vaikea muistaa.

Kommenttiosiossa päästiin solvaamaan mun stailaustaitoja. Eikä ole kyllä mitään syytä siihen. Muistan sen kerran, kun kävin seuraamassa hänen vaateostoksia ja mun toteamus mielipidettä kysyttäessä:

Toi näyttää vielä hirveämmältä kuin se edellinen.

27.02.2013 kl. 16:56

Suosittelen teille ja te minulle

1. Sammakko-kustantamon kaupassa Eerikinkadulla on loppuunmyynti ja kirjat myydään puoleen hintaan. Siellä on paljon viehättäviä kirjoja, joita oon naarannut kirjahyllyni täytteeksi. Loppuunmyynnit ovat surullisia haaskapaikkoja, ellei sitten puhuta siitä yhdestä kaikkien vihaamasta kaukaisesta sukulaisesta, jonka hautajaisiin haluaa osallistua peräkärryn kera.

2. Tiesittekö, että Finkkarin sarjalippuja voi nykyään käyttää maksuvälineenä verkkokaupassa! Ei tarvitse enää raahautua paikalle tuntia ennen näytöstä lunastamaan lippua, vaan riittää kun näyttää sähköpostiin saapuneen pdf-lipun puhelimestaan. Voit vaihtoehtoisesti tulostaa liput elokuvateatterin automaatista varausnumerolla. Mun elämänlaatu parani noin 90 % tästä automatisoinnista. Luonnollisesti tämä tarkoittaa sitä, että työpaikat vähenevät teatterista, ja siitä en pidä.

Olkaa hyvä.

Nyt on sun vuoro kertoa mulle jotakin elämääni mullistavaa. Kaipaan uusia blogeja luettavaksi. Ei mitään tylsiä! Kivakiitti!

25.02.2013 kl. 19:19

Niksiainesta

Mulle käy hyvin usein niin, että unohdan työkännykän käsilaukkuuni äänettömälle koko työpäivän ajaksi. Eipä kiusaa turhat puhelut. Tai no, puhelut.

Sitten kun ihmisille soittaa takaisin, niin asia on jo yleensä hoitunut muuta kautta ja minä olen vapaa muiden työhönhoukutteluilta.

Ellei tämä ole fiksua, niin kerro mikä on!
29.02.2012 kl. 16:14

Mä annan sut pois

Sulla on vähemmän aivosoluja kuin näppäimistöllä kirjaimia!

Saat käyttää, var god. Kerro sitten missä yhteydessä.
24.01.2012 kl. 17:57

Ote päivän raivosta ja opetus kaikille

Kun nyt kaikki vituttaa kuitenkin niin voitaisko sopia, ettei tiedostoja nimettäisi kuin idiootit? Mikä vitun tiedostonimi on julkaisuvapaa tiedote 31_12_2011? Voisko kokeilla ihan paria tunnistetta? VAIKKA MISTÄ ON KYSE!!!!

//Paholaisystävän vastaanottama purkaus neljän huutomerkin kera
23.01.2012 kl. 13:53

Minkälaista vaatetusta vaatii

Oon miettinyt sitä kun sanotaan, että naisten tietynlainen pukeutuminen lisää raiskauksen riskiä. Niin että miten pukeutuu ne miehet, jotka haluavat tulla anaaliraiskatuiksi?
28.12.2011 kl. 00:44

Vapaasti käytettävissä

Pystyin auttamaan Paholaisystävää, joka pohti miten onnitella lisääntynyttä ystäväänsä. Tässä toivotus:

Onneksi se ei oo mun, mutta kiva jos sä tykkäät!
27.12.2011 kl. 23:42

Oppikaa tämä, tämä on käyttis

Jos joku kettuilee sulle ja sanoo jotain rumaa ja haluat nöyryyttää henkilöä sivistyneesti mutta kokonaisvaltaisesti, niin voit aina kysyä pahalta henkilöltä että: "Voisitko vielä tarkentaa mitä tarkoitit sillä mitä juuri sanoit? Mä en nimittäin ihan ymmärtänyt."

Siinä kuuntelet sitten millä tavalla henkilö oli ajatellut loukata sua. Ihanan kiusallista!

Sille toiselle.
13.12.2011 kl. 16:17

Väkivalta on aina ratkaisu!

Juttelin mun kaverin kanssa vähän haastavasta esimiehestä. Toisessa päässä oltiin toiveikkaita Enää 112 päivää ja sit päivä on yötä pidempi. Osoittaakseni olevani kannustava kaveri vastasin kaiken keskustelun perusteella että Sanotaanko, että noin 112 päivän päästä sun pomoa hakataan päiväsaikaan useammin ku öisin?

Mielestäni hyvin sanottu. Itse keksin.
29.11.2011 kl. 11:42

Älykästä pohdintaa

... Helatorstai on aina torstaisin...
28.11.2011 kl. 13:27

Amen!

Liittyen edelliseen tekstiin siitä, että kaverini oli mankunut poikaystävälleen olevansa ruma, niin Koon vastaus oli kyllä täydellisyyttä hipova. Jopa niin hyvä, ettei mulle jää muita vaihtoehtoja kuin julkaista se kokonaisuudessaan:

"Kyllä mä sanon. Miehet ei vissiin ikään opi miten ne pääsis elämäs helpolla. Melekeen kaikkeen vinkumiseen auttaa ku sanoo että sä oot tosi nätti/fiksu/ihana/kiva ja silittää tukkaa. Muu on turhaa tai pahentaa tilannetta.

Toisaalta, miksi vinkua rumuuttansa sellaaselle joka tykkää? Vittu jos se tajuaaki että totta! Rumahan se on! Parempi olis ku elääs vaan omis harhoissansa."
09.11.2011 kl. 18:07

Hieno keskustelu

Kun ei saa pesää, niin on aikaa opetella sivistystä. Muistaakseni sä oot aika älykäs?
29.10.2011 kl. 07:12
Tubbs - Evil plans and other stuff