Koska olen Pohjanmaalta

Ohhoh, onpa kunnon treffiviikko edessä. Huomenna tapaan yhden pojan ja keskiviikkona tapaan veljeni.

Kyllä sekin lasketaan.

14.10.2013 kl. 22:54

Tehkää!

Olen menossa tapaamaan poikaa huomenna. Tajusin, miten helposti mä tartun toimeen saadakseni asioita tapahtumaan, kun olin heti valmis antautumaan kaikkeen, tai kaikenlaiseen, kun hän sanoi varaavansa meille pöydän ravintolasta.

14.10.2013 kl. 16:23

Voitko lopettaa?

Tämä päivä on opettanut minulle asioita: Olemme niin erilaisia!

Tämmöisenä rintasyövän aikana on syytä tutkia rintojansa säännöllisesti. Minun on ollut vaikea ymmärtää miten joku voi unohtaa tutkia rintansa kerran kuussa. Mun kohdalla olisi hyvä, jos unohtaisin käpälöidä rintojani edes kerran kuussa.

14.10.2013 kl. 16:12

Antispedeily

13.10.2013 kl. 22:29

Senkin kävelevä paradoksi!

Jouduin kuuntelemaan puheenvuoroa, jonka sisältö oli seuraava:

"No siis mä en halua, että meille tulee tänne mitään semmoista ruotsalaista kokouskulttuuria, että asioista jauhetaan ja jauhetaan loputtomasti, että jossain vaiheessa täytyy niinku vaan päästä eteenpäin ja sillä tavalla, ettei sitten koko ajan vaan vellota siinä yhdessä jutussa, kun ei sitä kestä kukaan semmoista tilannetta, koska siihen menee todella paljon resursseja, että jos oltaisiin tämmöisessä tilanteessa, että kyllä mä sanoisin ja toivoisin että just sillä tavalla, että kun tämä nyt sitten käsitellään, niin ei sitten jauheta enempää sitä asiaa, ettei siitä just tule semmoinen kulttuuri, ettei päästä asioista eteenpäin, että toivottavasti voidaan kaikki tehdä tällä tavalla, ettei tule semmoista tilannetta missä päädytään semmoiseen hetkeen, jossa sitä asiaa käsitellään niin paljon, ettei lopulta enää edes tiedetä mistä puhutaan, koska se vie just siltä asialta sen terän sitten, että jos ei sitä asiaa saada puhuttua auki, niin että se jää sitten ihmisille semmoiseksi möykyksi että koetaan sitten siellä ettei sitä selvitetä vaikka just semmoista kulttuuria tässä halutaan, että se mitä mä haluan on juuri semmoinen, että ei semmoista kulttuuria, missä jauhetaan asioista ja että kaikki kertovat sen oman mielipiteensä niin semmoista haluaisin ettei semmoista tule vaan just semmoista, missä sanotaan, jos on jotain sanottavaa, mutta ettei se sitten mene semmoiseksi jauhamiseksi, tiedättekö, semmoiseksi ruotsalaiseksi kulttuuriksi, että semmoista me ei sitten haluta, tai minä en halua, että olisi hyvä, että saataisiin semmoinen hyvä toimintatapa tänne meille..."

13.10.2013 kl. 01:40

Voi näyttää myös vähän siltä kuin ei oltaisi ihan vielä tavattu?

Mun viestiminen Sadistisankarin kanssa jätti vähän toivomisen varaa. Miten paljon hyvää syksyä minä olinkaan hänelle toivottanut, niin silti sain raportin siitä, että "Nyt näyttää siltä, että olen ainakin kahden naisen kanssa avoimesti seksi- ja kaverisuhteessa."

Ai näyttää siltä? Ainakin TOIVOISI näkyvän. Eniten näyttää kuitenkin siltä kuin herra olisi avoimen pihalla siitä mitä hänen polyamorisessa elämässä tapahtuu.

13.10.2013 kl. 09:27

Anne Hietanen: päivän tärkeä video!

Huutonaurua! KRAAAAAAAAA!
12.10.2013 kl. 20:03

Myös pehmeät paketit OKEI

Kävin tänään messuilla. Hetki, jolloin tajusin estyneisyyteni oli Kaalimato-konseptin myyntipisteeseen tutustuessani. Paikalle asteli isoäiti, joka etsi neitsyelle lapsenlapselleen klitoriskiihotinta.

Perintölusikat OVAT IHAN OKEI. Ne eivät ehkä saa lahjan vastaanottajaa taivaisiin, mutta eivät myöskään saa juoksemaan sakset kädessä kohti kuolemaa.

11.10.2013 kl. 22:28

Vinkki perjantaina

Matkustellessani keskityn usein meikkivaraston täydentämiseen. Henkilölle, joka erottaa luomivärin ja kajaalin - mutta muistaa Clearasilin peitepuikon - jää kuitenkin luonnollisia vaaranpaikkoja kosmetiikkakauppoihin.

En ole täysin maailmasta vieraantunut ja olen seurannut aikaani. Primer, concealer, bb, cc, tuulettimen hihna, check! Yritin esittää osaavaa pyytäessäni "jotain concealeria".

So, how are you using the concealer?, hän sanoi kaupassa. Katsoin häntä, että mikä saatanan ansa tämäkin nyt ON ja osoittelin naamaani, että no, naamaan olen sitä laittanut, MITEN NÄITÄ NYT LAITETAAN. Aah, siis silmänalusalueelle!, hän ymmärsi heti.

Mutta siis ilmeisesti tuote on sama kuin vanha kunnon peitepuikko teini-iässä! Harmillista, ettei sillä peity tyhmyys.

11.10.2013 kl. 21:27

No hyvää huomenta

Ystäväni pääsi keskustelun makuun heti aamusta. Ota itseäsi kädestä kiinni ja ole hetki hiljaa itseksesi, kun mutustelet tätä:

- Pidän lihavista naisista, lähde treffeille kanssani.
- Tuo ei ole tarpeeksi hyvä syy.
- Sitten olet tyhmä, onnea vaan.

Käyttäjä xxx on blokannut sinut, et voi viestitellä hänen kanssaan.

11.10.2013 kl. 10:24

Optimisti

Sain tekstiviestin. Ooh!, mieleni ajatteli. Voisiko se olla siltä yhdeltä säädöltä, vai siltä, jolta en todella halua saada viestiä, vai KENELTÄ! Voiskohan se olla siltä yhdeltä, se voisi olla kivaa! Mitä lajia tunnelmaa on tulossa! Tämä on jännittävää!

Postin saapumisilmoitus.

10.10.2013 kl. 14:52

Ei juuri koskaan: TOTTA, niin ONKIN!

Aikuisten elämässä on nykyään uudenlaisia kilpailutilanteita, kuten missä vaiheessa olet nähnyt ja linkittänyt eteenpäin jonkin sosiaalisen median ilmiön. On kiinnostavaa, että sillä laitetaan ihmisiä järjestykseen yliolkaisella *parhaiten tahdissa ikinä* -merkkauksella "Joo, mä näin ton heti silloin, kun se tuli."

Siis neljä päivää sitten? Vau. Ylpeä jostakin toisen keksimästä jutusta? Mieletöntä.

09.10.2013 kl. 21:11

On tämäkin vastaus

- Nähdäänkö uudestaan?
- Ei. Kysyin alapäältäni, eikä se halua tavata sua enää.

09.10.2013 kl. 20:20

Kiitos tiedosta

Sain yhteydenoton tyypiltä, joka on jaksanut muistaa mua yli kymmenen vuotta useimmin yö- kuin päiväaikaan. Hän on nyt lisääntynyt.

Tubbs: Mitä nimeä hän tottelee?
Tyyppi: Suuret rakastajat saavat tyttöjä, vai miten se meni?
Tubbs: Puhutko nyt mun isästä?

08.10.2013 kl. 21:51

Vinkki

Haluatko lukea uutta blogia? Mietit, että No, minkälainen se on?

Ohjeistan käymään: Utan och avvisad.

08.10.2013 kl. 09:54

Menee mahdollisesti kotitalousvähennykseen

Jos jollakin on tarvetta hiomalaikalle, niin mä voin antaa eteenpäin yhden parrakkaan tyypin yhteystiedot, jonka kanssa kävin treffeillä.
07.10.2013 kl. 13:43

Pohdintaa sheivaamisen tarpeellisuudesta

"Kunnon sheivaaminen ennen treffejä ilman haluttua lopputulosta - se on kuin kattaisi pöydän kahdelletoista, eikä kukaan tule paikalle."

07.10.2013 kl. 13:22

Täytyy pyytää tätä booliohjetta itselleen

Meille tarjoiltiin tänään boolia. Kaveri mietti, että saakohan sitä jo juoda, kun puhetta ei oltu vielä kuultu. Vastasin:

Maistoin jo, ja täytyy sanoa, että enemmän kuin saako, niin on kyse siitä, joutuuko.

04.10.2013 kl. 16:12

Analyysini

Auerin oikeudenkäynnillä on yllättäviä yhtäläisyyksiä tämän blogin kommenttitoiminnan kanssa. Mun muistikuvat siitä, että milloin täällä olisi viimeksi tapahtunut kunnollista interaktiota, ovat yhtä hatarat kuin todistajien omat murhaoikeudenkäynnissä.
04.10.2013 kl. 15:58

When You Work At A Nonprofit

Tämä sivusto tuo minulle hyvin usein lohtua.

When you delegate work to a co-worker and they try to delegate it back to you.
04.10.2013 kl. 10:46
Tubbs - Evil plans and other stuff