Ja sit mä kuolen

Fysiikan samankaltaisuudet anaaliseksin kanssa puhututtaa vielä. Ellei Fyysikko pian ala olemaan aiheesta samaa mieltä, niin nostan keskusteluun uuden argumentin joka on kummankin alan kiinnostus mustaan aukkoon.
23.11.2012 kl. 10:39

Kiinnostusta löytyy!

Lukijani Niina on kertonut millaista on deittailla historiatietäjää. Jos mahdollista, niin se on kyllä fysiikan lisäksi yksittäinen teema elämässä, joka saa mut näyttäytymään erittäin vajaalta.

Toinen lukijani vinkkasi minulle tästä artikkelista. Arvelimme, että jos Niina sulla on vielä tarvetta tehdä vaikutusta siihen historianörttiin, niin tästä jutusta voisi ottaa inspiraatiota!

"A woman in western Sweden who was arrested after police found skeletons in her apartment has now been charged for using the bones as sex toys, a hobby she claimed was motivated by an interest in history."
21.11.2012 kl. 13:07

Voin väitellä aiheesta

Oon päässyt esittämään havaintojani asioista jotka syöksevät mut kuolemaan minä päivänä tahansa. Fyysikko yritti selittää mulle miksi fysiikka on kiinnostava juttu. Vastasin hänelle:

"Mun mielestä fysiikka on vähän niin kuin anaaliseksi. Ei se nyt niin kiinnostavaa ole, mutta joku sitä harjoittaa."
21.11.2012 kl. 11:08

Nainen

Vastustaisin normaalisti lausetta, joka sisältäisi ajatuksen Sä oot niin nainen! Sulle ei kanssa kelpaa mikään!

MUTTA, koska olen ollut huomaavinani deittaillessa, että ei ole hyvä liika innostus eikä laimea innostus niin totean hiljaa itsekseni sen mitä todettavissa on.
20.11.2012 kl. 17:52

Note to self

Olen hengissä yksin Fyysikon armosta.
15.11.2012 kl. 21:46

No, voihan sen noinkin ajatella

Olin ajatellut käyttää tänään semmoista uutta tapaa kommunikoida Fyysikon kanssa. Ensin kyselen jostakin vähän fysiikkaa liippaavasta todetakseni Niin. Toi on sun mielipide. Mä näen tämän katsos tämmöisena vähän suurempana kokonaisuutena.

Oli kiva tuntea osaa teistä. Adjös.
14.11.2012 kl. 16:18

Jos lisään liikemäärää suhteessa suhun

En usko, että tehtävänantoni Fyysikolle varsinaisesti lisäävät tapailujen määrää. Viimeisin pyyntöni oli, miten puhua rumia fysiikan termein.

Näistä lempilauseet olivat:

Tehdäänkö fuusio, josta tulee fissio?
Fissio= raskaan atomin ydin hajoaa kahdeksi pienemmäksi ytimeksi, jolloin myös vapautuu energiaa.

Tehdäänkö käytännön harjoitteita Newtonin kolmannesta?
Voiman ja vastavoiman laki.
11.11.2012 kl. 13:54

Treffien helmiä

"Kai sä tajuat, että noi fysiikan selitykset saa sut kuulostamaan aika paljon enemmän mielenterveysongelmaiselta kuin älykkäältä?"
10.11.2012 kl. 19:14

Ei todennäköisyys toimi noin!

Kaikkien pitäisi tapailla fyysikkoja! Ette usko mikä ilon lähde on tarjota mitä kummallisimpia fysiikkaa liippaavia ajatuksia henkilöille, joille ne oikeasti tarkoittavat jotakin. Ellen saa kohta turpaani, niin en koskaan.

- Et kai sä sano tota tosissas! Sä et voi sanoa noin! Mun pää hajoaa tuosta sun lauseesta!
- Niinkö?
07.11.2012 kl. 15:28

Doing it since the 80's

Mä en aina ymmärrä kuinka joku saa jonkun asian kuulostamaan paljon paremmalta kuin mitä itse. Otetaan vaikka Kylie Minogue, joka on ollut neljänä vuosikymmenenä Ison-Britannian albumilistan kärjessä. Mieletöntä!

Se, että oon ollut sinkkuna neljänä vuosikymmenenä saa mut kuulostamaan lähinnä runkkarilta.
06.11.2012 kl. 21:14

Nettideittailun helmiä

Vertaismetsästäjä, eli ystäväni, kertoi omista deittailukokemuksistaan. Näiden kokemusten kuuleminen helpottaa aina omia tuntemuksia. Tämä toteamus kuulostaa just siltä kuin tämä voisi löytyä Tubbsin Pahan mielen teepussien Special Editionista.

"Sä et oo mikään kaunis ja tiedät sen itsekin, mutta luulin, että olet mielenkiintoinen ja hauska. Olin väärässä."
05.11.2012 kl. 11:56

Mistä mä nyt naljailen?

Outoa käydä treffeillä joiden jälkeen ei oo semmoinen tunne, että täytyy ensimmäiseksi kehittää joku fetissi, jotta tyypistä voisi tykätä.
04.11.2012 kl. 22:14

Hyvin sujuvien treffien tunnusmerkistö

Jos draamalla on kaarensa niin niin on ensitreffeilläkin. Varma merkki siitä, koska voi lakata keskustelemasta kaikkia älykkäitä ajatuksiaan on, kun miehen katse käväisee rinnoissa.

Loppuajan voi käytännössä istua puristamassa rintoja käsivarsien avulla yhteen.

04.11.2012 kl. 22:11

Ei soitella

Jos koet tarvetta parahtaa useinkin "Naiset!", niin syyt yksinäisyyteesi saattaa löytyä just noista kuudesta kirjaimesta.
03.11.2012 kl. 12:17

Ampukaa mut pian

Nimimerkki Halinallesi chattaa mulle parhaillaan.

Edellinen lause oli Mulle tuli vähän outo tunne tuosta sun kommentista. Mun edellisen kommentin ollessa Suosittelen suonensisäisten huumeiden käyttämistä.
02.11.2012 kl. 22:54

Kirkonkirjoista C-asemalle

Deittipalsta, jota käytän, näyttää joka ikisen profiilivierailun. Koska haluan välttää stalkkerileimaa*, kopioin kekseliäästi niiden miesten profiilitekstit tietokoneelleni, joiden kanssa olen tekemisissä.

Jos tämä tulokseton nettideittailu jatkuu vielä pitkään, niin tietokoneeni C-asema rupeaa hitaasti, mutta varmasti, täyttämään laittoman henkilörekisterin kriteerit.


*) mutta lisätä vitunhullun leimaa
02.11.2012 kl. 22:01

Fråga bloggen

Okei, ymmärrän, että joku saattaa pitää tätä kysymystä ennakkoluuloisena. Hän ei ole sen oletuksen kanssa aivan väärässä. Nojaa! Asiaan!

Ootteko koskaan lempineet miestä, joka harrastaa meditaatiota? Tai oletteko se mies joka?

Mä pidän vastaavia ihmisiä lähtökohtaisesti hivenen outoina. Tyhjentääkö kaverit sopivilla tekniikoilla ainoastaan aivonsa vai joskus myös kassinsa? Entä jos näistä jälkimmäinen tapahtuu, niin tapahtuuko tämä hitaasti hengittäessä vai puuskuttaessa?

VASTATKAA!  
31.10.2012 kl. 19:28

Olenko mä sulle pelkkä se?

Huomaan olevani aikamme Auervaara. Tai oikeastaan olisi enemmän oikein kutsua minua nimikkeellä Bittervaara.

Nainen, joka haluaa oppia koodista asiaa, ja hylkää miehen saatuaan vastauksen.
29.10.2012 kl. 15:44

Jag dyrkar satan"Kun ei olla valmiita luopumaan harrastuksistamme viikolla kenenkään deittipojan takia, niin tehdään sitten yhdessä perjantai-iltaisin näitä ristipistotöitä."
29.10.2012 kl. 15:41

Joskus voi olla ihan rehellisesti oma itsensä

Deittiprofiilien rehelliset sisällöt ja niissä esitetyt toiveet tulevalle kumppanille ovat kyllä lahja maailmalle. Yhteydenotot tuo itsestä esiin tarvittaessa kaikenlaista, jopa itsellekin yllätyksellistä, luciferitaipumusta tai muuta vastakohtaa.

Toisinaan ei tarvitse yrittää niin paljon, kun tarvemäärittelyssä lukee akateeminen tapa ilmaista itseään.

 
24.10.2012 kl. 23:10
Tubbs - Evil plans and other stuff