Ja tämän hän puhui ääneen

Herra Kusipää oli kuullut kaveriltaan, että ilmeisesti on niin, että yhdeksän kymmenestä asepalveluksen suorittaneesta naisesta ovat lesboja.

Ilmeisesti sinne hakeutuu lesbot, hän totesi. Vastasin, että Se, ettei nainen jaa sulle pesää, ei automaattisesti tee hänestä lesboa.
09.10.2012 kl. 11:49

Kilpailukykyinen kauppatavara

Ennen lähtöäni treffeiltä Kusipään kanssa hän sanoi Niin, että täs olis nyt sitten optio, tai siis että kirjoitan nimeni paperiin, että oon ihan sillain kiinnostunut, että vois sillä tavalla ehkä ajatella, että nyt mä siirrän tän paperin ikään kuin sulle, tai siis päätöksen, että mites tästä sitten...

Sanoit optio? Pidättäisin kyllä sun kohdalla oikeuden toteuttaa reaalioptiota.

Lue lisää treffeillä sovellettavista optioista tästä.
05.10.2012 kl. 00:15

Haavoittunut enkeli

Herra Kusipää lähetti treffienjälkeisenä päivänä viestin Moikka! Oli kiva nähdä sua ja olisi mukavaa tehdä niin uudestaan. Mun silmät suurenivat kuin vagina synnyttäessä luettuani viestin. Mitä näihin vastataan? Konsultoin ystävää ja paluuviestiksi muotoutui Kiitos samoin, oli kiva tavata. Luulen, että emme tulisi pidemmän päälle toimeen, ollaan joistakin asioista vähän eri mieltä. Mukavaa jatkoa ja toivottavasti löydät itsellesi mieluisan henkilön.

"Joo, no mä olin itse asiassa aiheesta samaa mieltä, mutta ajattelin nyt kuitenkin sanoa. Hyvää viikonloppua."

Tässä vielä Andy Suonsilmän Karrelle palanut enkeli.
04.10.2012 kl. 23:48

Hyvää dialogia

Tilasin treffeillä juomaksi Jaloviinaa. Tai no, kaksi kappaletta. Eikös tuo ole aika miehinen juoma? hän kysyi.

Sä juot kuivaa omenasiideriä, vastasin.
04.10.2012 kl. 10:54

Huh, selvisin

Tämän päivän treffeilläkäynti vaatii nopeita hoksottimia. Mikä ihmeen kysymys piinaavilla treffeillä on sekin, että Noh, mitäs suunnitelmia neidillä on loppulauantaiksi?

Se on se hetki kun aloittaa vastauksensa viivyttelyn Niin, siis sulle mä olen rouva. Ja mitä naiset nyt lauantaisin tekee, nehän tekee kaikenlaisia asioita, kuten tapaa ihmisiä, kuten ystäviään. YSTÄVIÄÄN TAPAILEE! Olen menossa tapaamaan ystävää. Että semmoinen lauantai tässä onkin tiedossa, ohhoh, täytyykin tästä mennä!
04.10.2012 kl. 10:40

Hieno hetki

Blogista tuttu Kusipää kertoi olevansa naimisissa olevien naisten suosikki. On kiinnostanut hyvä seksi hänen kanssaan. On saanut kokea olevansa tarpeellinen. Että oikeastaan aika jännäkin miten paljon naiset ovat halunneet häneltä seksiä, nimittäin hommat hoituu!

Katsoin häntä pää kallellaan ja esitin kysymyksen Eikö se ole vähän surullista, ettei kukaan heistä ole ollut kiinnostunut susta ihmisenä?

Niin. Niin aivan.
04.10.2012 kl. 10:33

Ei soitella

Treffien paras osa on se, kun kätellään lähtiessä hyvin onnistuneen tapaamisen merkiksi.
03.10.2012 kl. 17:13

Osallistu sinäkin


Tulin kotiin ja niin näemmä myös Amnestyltä lähetetty kirkkaankeltainen kirjekuori. Pohdin päässäni, että olikohan se lahjoituskiintiö täynnä tälle vuodelle, kun olen mennyt antamaan idiooteille. Avasin kirjekuoren, jossa kerrottiin heidän keräävän kamppiksen avulla rahaa väkivaltaa kokeneiden naisten auttamiseksi.

Mieleeni tuli treffit Kusipään kanssa. Hän kertoi lyöneensä entistä vaimoaan kerran. Tai siis pari kertaa. Tai siis oli lyönyt joskus, kun nainen oli sanonut semmoisia asioita, ettei mies ollut saanut puolustauduttua millään muulla tavalla. Vaimo oli niin verbaalinen, ettei hän saanut tehtyä muuta. Siten semmoiseen tilanteeseen voi joutua. Ei se ollut kuitenkaan mitenkään paha juttu. Ei kyllä tekisi sitä enää koskaan uudestaan. Näitä voi sattua.

Eikun nämä sattuu. Päätin juuri, että lahjoitan saman summan Amnestylle, jonka  hän käytti mun drinkkeihin.
03.10.2012 kl. 16:53

No, ylläpidetään nyt sitten näitä sun rakenteita

Ajauduin edellisen tekstin Kusipään kanssa kriisivyöhykkeelle. Vein keskustelun tasa-arvoasioihin. Miehellä oli kaikenlaisia ajatuksia. "No jos nyt oikeasti halutaan tasa-arvoa, niin voin tulevaisuudessa hyvinkin olla avaamatta ovia naisille!"

Voit olla varma, että maksatin kolme drinkkiäni hänellä. Terveisin tasa-arvo.
02.10.2012 kl. 23:19

Takaisin äidinkielen pariin

On tullut käytyä treffeillä. Yksi kohteista kertoi "Mä oon ollut melkoinen kusipää aiemmin."

Onkohan sillä mitään käsitystä siitä mitä eroa imperfektillä ja preesensillä on?
02.10.2012 kl. 22:48

Syitä artikuloida kunnolla treffeillä

- Haluatko perhettä?
- Kysyitsä persettä?
01.10.2012 kl. 21:14

Paljon rehellisempi kuvaus

Haluan, että tulevaisuudessa häissä järjestetään morsiuskimpun heitto sanoin:

No niin. Nyt kaikki ne naiset tänne, jotka eivät oo saaneet jaettua pesää kuukauteen. Kokeillaan taikuutta, kun tuo teidän luonteenne ja ulkonäkönne ei näytä houkuttelevan luoksenne erityisesti ketään.
17.09.2012 kl. 22:09

Taklaaminen, ei ongelma

Häissä oli ohjelmassa kimpun heitto. Juontaja houkutteli osallistujia mukaan ja menin, kun kerta sinkkuja huudeltiin. Seisoin joukon keskellä ja sanoin vieressäolijoille, että kannattaa varoa, taklaan kyllä. Mun naimisiinpääsykaipuu on nimittäin aivan kontrolloimatonta laatua ja oon valmis tekemään sen eteen ihan mitä vaan.

Onneksi juontaja jatkoi juontoa sanoin "Eli nyt siis kaikki mukaan, jotka eivät ole olleet naimisissa."

Kävin istumaan.
16.09.2012 kl. 22:51

Hello world!

Miesten sinkkuutta suojaava tekijä on se, ettei opiskele IT-alaa. Nimittäin sen kun tekee niin ei aikaakaan, kun ura nettideittaajana aukeaa. Siihen nähden, että henkilöt osavat naputtaa jotain C++-kieltä, niin on perin outoa, että joutuu lukemaan jostain nallekarhun halipulasta. (huom! syy<>seuraus)

Vastaavasti taas, jos olet ihan perinteinen hullu, niin saatat kirjoitella kuinka et pidä siitä, että selkäsi takana puukotetaan. Ja se onkin aivan eri asia. Saat jatkaa opintojasi.

Esimerkiksi äidinkielen.
10.09.2012 kl. 22:04

Mitä luulet, lässyttääkö?

Minä saan kaikenlaisia viestejä deittisivustolta. On niitä, jotka eivät osaa kirjoittaa ja niitä joiden takia haluaa leikkiä kuollutta. Tässä yksi esimerkki:

// Senkin höpsö. // Ootko höpö? // Mun luonteenpiirteet on vähän kuin koiralla. // Mä oon vähän tämmöinen hullu. // En viitsi kauan möksöllään olla. //

Kaikki tämä yhdessä viestissä.

Todennäköisempää kuin minun ja kyseisen kirjoittajan pariutuminen on se, että antaisin pesää naapurilleni, jonka kissa söi mun marsun.

AIKUISET LÄSSYTTÄVÄT IHMISET!
06.09.2012 kl. 00:18

Lähtemättömiä vaikutuksia ja sitä lajia

Olin lauantaina treffeillä. Ratkaisin tuolloin yskäongelman kaatumalla kyljelleni ja yskittyäni tarpeeksi nousin takaisin istumaan. Tiedätkö, kuin semmoinen lasten juomamuki?

Kuka nyt ei tällaista haluaisi tapailla!
03.09.2012 kl. 15:04

Yhteiskunnallisesti tärkeä tehtävä!

Ellette tienneet, niin muutaman vuoden itsekseen olemisen jälkeen joutuu perustelemaan muita huolellisemmin deittailuhylkäämisten syitä. Se, että joku suutelee huonosti ei vielä riitä perusteluksi. "Sähän voit opettaa sille"

Saaaaa-ta-NA! Ainoa tyyppi joka tässä opetusta kaipaa on SINÄ! Lain mukaan oppivelvollisuus alkaa tuossa 7 vuoden iässä ja päättyy kun peruskoulu on suoritettu! Jos sä  senkin ylikasvanut SAUKKO löydät laista kohdan, johon voit vedota velvoitessasi mua opettamaan liki 40-vuotiaita suutelemaan niin kerro toki!

KUOLKAA KAIKKI!
27.08.2012 kl. 22:00

Ja tästä mä sitten päättelin

Joku esitti mulle vielä kysymyksen siitä, että Ootko nyt aivan varma ettei tämä tyyppi ole sua varten? Vastasin näin:

Sillä tyypillä oli ainoastaan yksi peitto tarjolla ja mä valitsin yönmittaisen hytisemisen sen sijaan, että olisin hakeutunut lämmittelemään hänen sylin lämpöön. Kun se kysyi multa herätyskellon soidessa mihin mun täytyy mennä tähän aikaan aamusta, sain vastattua että POIS.

Ei soinut Ginuwinen Pony taustalla.
27.08.2012 kl. 20:16

Survey-kysely

Jouduin tänään perustelemaan tekojani työkavereilleni. Niiden mielestä olin ilkeämielinen nainen, joka tuomitsi deittihenkilön väärin perustein. VÄÄRIN PERUSTEIN MY ASS!

Haluan siis tietää, että onko joku teistä tavannut henkilön, joka on käsittämättömän huono suutelemaan mutta sängyssä aivan lyömätön seksikone, siis oikein sellainen kunnon kyntäjä?

Vastatkaa!
27.08.2012 kl. 20:05

Fråga bloggen

Mä oon kuvaillut mun viikonlopun treffejä lauseella Tiedätkö, vähän niinku Plussa-pallo olis kiivennyt Mount Everestille.

Eli onko hyviä vinkkejä siitä miten rintoihini kiintynyt tyyppi vieroitetaan musta parhaiten?
27.08.2012 kl. 19:50
Tubbs - Evil plans and other stuff