Tätä lisää!

17.02.2013 kl. 19:38

Olen tavannut ihmisen, joka ei välitä muista ihmisistä. Hänellä on siis edistyneempi versio omasta misantropiastani. Tai no. Onko sittenkään niin. Neuloin nimittäin ystävälleni nämä tossut syntymäpäivälahjaksi, enkä nyt ole aivan varma että toistuuko rakkauteni näiden myötä selvästi vai kohtalaisen sekavasti. Paljon onnea kuitenkin!

Olen sitä mieltä, että ihmisten tulisi juhlia enemmän asioita. Kaikkia nimipäiviänsä, tekaistuja syntymäpäiviä ja muita elämän tarjoamia tilaisuuksia! Voisin esimerkiksi järjestää juhlat sille, että suoristusraudallani on kohta oikaistu Anssi Kelan hiuksia.

Normaalijärjissään olevat ihmiset tarvitsevat hetkiä, jolloin saa tehdä synninpäästöjä ja kuunnella muiden yksioikoisimmatkin ajatukset niille nauraen. Harva asia on yhtä rentouttavaa. Niitä on hauska tarkastella erityisesti sen tiedon valossa, että ihmiset nauttivat itsestään puhumisesta enemmän kuin seksistä.

Se selittää muutamankin asian, tai henkilön. Hyvää sunnuntaita!

Tubbs T
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Kiitos! Radioaktiiviset hiirulaiset ovat jalassa nytkin, kun toivun oksennustaudista. Sainkohan sen noilta tyypeiltä? Ehkä en. Juhlia pitäisi järjestää enemmän. Ja erityisesti brunsseja.
Hoo18.02.13 kl. 09:13
Ai että rotat olisivat kipeyttäneet sinut? Uskon, että niin voi käydä! Juhlitaan kohta taas!
18.02.13 20:55
Tubbs - Evil plans and other stuff