Sä ajattelit täyttää tämän tällä

17.02.2013 kl. 19:57

Tänään oli vuorossa Ravintolapäivä. Joka kerta tulee innostus avata oma ravintolansa seuraavaa kertaa varten. Olen tehnyt niin kerran ja nyt kutkuttaisi osallistua toukokuussa. Mutta millä tuotteella? Tuntuu, että vohvelit ja muffinit alkaa olla nähty.

En useinkaan jaksa tutustua etukäteen tarjontaan, joten tartuin Wonderlandin tarjoukseen ja lähdin hänen suunnittelemalle Kallio-kierrokselle.

Hodarit maistuivat Aleksis Kiven kadulla. Täytteet olivat enemmänkin sylissä kuin muualla.

Paikasta sai ostaa hodareiden lisäksi kauniita tikkareita. En kuitenkaan ole niin helposti houkuteltavissa, joten nautin niiden tarjoamasta silmänilosta.

Meidän oli tarkoitus kokeilla muutamaa paikkaa, mutta joko vastaan tuli hinta tai Suomen ilmasto. Päädyttiin lämpimän omenamehun jälkeen vohvelikahvilaan, johon kierros päättyi tuotannollisista syistä. Pitkällisen odottelun jälkeen saimme hyviä vohveleita odottamattomilla täytevalinnoilla.

Ensi kertaan. Kiitos seuralaisille!

Tubbs T
Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Sain viime viikon torstaina työkaveriltani sähköpostia johon hän oli koonnut "kaiken tietämisen arvoisen cake-popseista". Syyksi päättelin sen, että olin kyllä samaisena aamuna työpaikan kahvion jonossa ihmetellyt ääneen mitä nuo tuollaiset tikkarit ovat. Aina oppii uutta. Nyt minun odotetaan ehkä leipovan tuollaisia johonkin palaveriin. Mutta mikä täyte tuossa viimeisen kuvan vohvelissa on?
tv18.02.13 kl. 08:19
No helou, mä oon ollut ihan yhtä pihalla kuin sinäkin! Suklaakakkua tikussa. Kuulostaa siltä, kuin että tarvisi tehdä näitä just töihin, omalle työpöydälleen. Mä en henkilökohtaisesti tykännyt vohvelipaikan kokeilevasta tyylistä. Vikassa on karviaishilloa ja rahka-kermaseos. Vielä hirvittävämpi oli se ihmeellinen cointreau-susette-jotakin. Mutta vohvelit olivat hyvin paistettuja!
18.02.13 20:45
Tack för spontana sällskapet!
wonderland18.02.13 kl. 10:58
Tack själv! Oli kivaa saada opastettu retki!
18.02.13 20:45
Hodari 6 euroa? wtf? Ilman veroja ja sosiaalimaksuja ja massiivisia liiketoiminnan kiinteitä kuluja? Noilla nuo kuuden euron nakkisämpylät yleensä perustellaan. Jaa. No. Mitä minäkään mistään mitään tiedän. Taidanpa leipasta pullaa ensi kerralla ja hinnoitella sen mielestäni edullisesti.
L. Dada18.02.13 kl. 14:58
Kyllähän se kuusi euroa paljon on siitä, mutta mä ajattelen, että ei hitto, jos tyyppi on leiponut miljoona leipää, tehnyt täytteitä, palvelee asiakkaita maksettuaan kaikki tarvikkeet, niin voin maksaa siitä kuusi euroa. Se on vähän kuin pahan mielen teet. Teet maksavat kolme euroa, postitus noin euron, suojapussi ehkä 40 senttiä, niin sitten niistä jää voitto-osuudeksi 1,50 siitä työstä kun pyydän niistä kuusi euroa. Ehkä mun kannattaiskin ruveta myymään hodareita!
18.02.13 20:48
Makkaraperunat a la Raija? Leivonnaaset on siitä käteviä että niitä ei tarvi pitää kylminä tai lämpiminä, ku kumpikin vaatii värkkejä. Kannatan ravintolapäiviä kesällä usein, talvesta ei niin väliä. Ja ne hinnat! Kyllä on monella menny rahastukseksi, vaikka ajattelisin että ideana pikemminkin harrastustoiminta...?
koo18.02.13 kl. 16:13
Miksiköhän ne siintää muistoissamme niin loistokkaina? Mitenköhän ne eroaa muista makkaraperunoosta oikeastaan? Ehkä se on se Itikan käriste! Ja joo, mä ajattelen, että ei siitä vaivasta nyt lopulta välttämättä ihan kauheasti jää suhteutettuna siihen, että monelle tulee hyvä mieli plus että edistää kaupunkikulttuuria siinä sivussa. Jippii!
18.02.13 20:49
Niin, jos MÄ alkaasin värkätä jotain ruokia niin siitä vaivasta veloottaisin kyllä kympin. Siinä ei olis hinta-laatusuhde tosin kohdallaan...
koo19.02.13 kl. 12:02
Englanniksi: True that! Syön mielelläni ylihinnoiteltua ruakaa, mullon varaa!
19.02.13 13:46
ni bor i en så kiva stad, jag vill också bara kunna gå runt hörnet efter en hotdog!
håkan19.02.13 kl. 12:18
Ja men du också! Men ni har andra trevliga saker. Som stadens bestämmande typer. Hehheehehehhe!
19.02.13 13:47
Tubbs - Evil plans and other stuff