Korjaamon brunssi, miksi?

23.03.2013 kl. 19:07

Testattiin tänään Korjaamon brunssi kirppispäivän jälkeen. Päällimmäinen ajatus tästä käynnistä oli, että Miksi noin kiva ja täydelliset puitteet omaava brunssipaikka epäonnistuu näin paljon?  Lainaus heidän sivulta:

"Korjaamon baari & keittiö tarjoilee nyt paitsi ruokaisaa lounasta arkisin ja bistroannoksia iltaisin, myös makuhermoja hivelevää brunssia viikonloppuisin!"

Brunssin hinta 18 €, skumpan kanssa 22 €. Pettymystä olisi hivellyt vähemmän tuo jälkimmäinen valinta.

Mahtavaa: Tila, puitteet, isot ikkunat joista aurinko tulvii sisään, kassapalvelu

Laitoin ihan itse paloiksi -osasto
Vihersalaatti
Paloiteltuja hedelmiä
Brie-juusto
Kinkku
Emmental paketista siivuina, mjaaah.
Raejuusto
Voi
Kahvi
Turkkilaista jugurttia, jota tarjoiltiin muovilaseista -lusikoiden kera, marjoja, mansikkahillo ja mysli
Juomat, appelsiinimehu, maustetut vedet olivat kauniita


Halvalla täyteen -osasto
Ylikypsä pasta-kinkkusalaatti
Joku aivan ihmeellinen en tiedä mikä se oli, kuoleman ja jauhetun mustapippurin vetinen yhdistelmä, se oli ehkä joku munakkaan kaltainen vihertävä ruutu, katso kuva yllä
Kuiva couscous-salaatti
Nuudelisalaatti, tjaaaa
Käsittämättömästi suolattu ja valkopippuroitu kananmuna-selleri-joku

Vaatii uuden kategorian sarjassa huono:
Lämminosuus, ja edellisen osaston sisältö, huh-huh! Mä en tiedä mitä siellä oli tarjolla. Yksi oli ymmärtääkseni pyttipannu, toinen ehkä lasagne. Kolmatta en saanut kuvaan, enkä maistanut.

Anna meille meidän jokapäiväinen leipämme -osasto
Karjalanpiirakka paketista, no, se on karjalanpiirakkaa
Paista nämä puolivalmisteet uunissa ja anna seistä noutopöydässä niin, että niihin tulee kova kuori -sämpylät
Minicroissantit, todennäköisesti ei itse paistettuja, vaan pussista, voin olla väärässä, mutta jos ei ihmisen tee mieli edes maistaa niitä ulkonäkönsä takia, niin jossain on vika.

Jälkiruoka
Muista hakea kinkun vierestä vaahtokarkit, ne eivät ole siellä jälkiruokaosastolla!
Pakastepiirakoita, silloin tarjolla mustikka, joka oli vetistä mutta jäistä. Ulkoreuna oli lämmin. Astia, josta sitä tarjoiltiin, oli kaunis, mutta epäkäytännöllinen.
Pakastepulla

Sama yhteenveto kuin Cafe Pirittan vastaava pettymys:
Eli käytännössä kaikki, joka on kasvanut puussa tai on jonkun toisen kuin keittiöhenkilökunnan valmistama ruoka, maistui. Halvoilla raaka-aineilla tehdyt hintaa lisäävät ns. erikoisuudet: BLÄÄ. Mikä alaa vaivaa? Miten hyvän brunssin saaminen voi olla näin vaikeaa?
Tubbs T
Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Ootko testannu Qulman brunssia? Mielestäni siellä on ollu laadukasta ja freesiä särvintä ne pari kertaa kun oon brunssin syöny.
Noona23.03.13 kl. 23:03
Se on ollut mun listalla, että KÄY! Mutta en ole saanut mentyä, kun olen todennäköisesti tarkastellut sinne menemistä ainoastaan sunnuntaisin. Kiitos vinkistä! Meen sinne pian!
24.03.13 12:15
Joo, ei kyl näytä hyvältä, yhyy.
wonderland25.03.13 kl. 14:26
Ei näyttänyt, ei maistunut! Kuka itseään kunnioittava ravintoloitsija tarjoaa tämmöistä sontaa. En kestä. Ens kerralla varmistan mitä on tarjolla ennen kuin maksan. HÖH!
26.03.13 11:17
Ett annat tips är Ilma, var där i söndags och jag blev positivt överraskad. Vi kan gå dit nån söndag efter påsk? Joo? Joo?
hakuna25.03.13 kl. 23:32
JA! Dit ska vi! Och till Oiva! Joojojojojojojoooojoojojoo!
26.03.13 11:17
mäkään en enää jaksa noita ylihinnoiteltuja pahan mielen pommeja. ite käyn mieluummin paljon harvemmin ja maksan pikkusen (okei, melkein tuplat) enemmän. mun suosikkeja on ravintola alia, salutorget ja töölönranta.
mikko03.04.13 kl. 06:10
Pahan mielen pommi! Hieno ilmaisu! Sitä nämä kyllä ovat! Mä alan kallistua sun toiminnan suuntaan, koska nykyisessäkään ei ole järkeä. Se olisi eri asia, jos hinnat olisivat tuosta puolet tällä tarjonnalla. Mä en odottaisi niin paljoa. Mutta NYT. Pettymysten pettymys!
03.04.13 10:16
Tubbs - Evil plans and other stuff