Le Havren brunssi, lupaavaa

07.04.2013 kl. 18:17

Tänä päivänä juhlittiin ystävän syntymäpäivää, joka tulee joka vuosi yhtä todennäköisesti kuin oma epätoivoni.

Tila on tosi kaunis ja valoisa. Viime aikaisten brunssikokemusten perusteella olin kuitenkin valmiiksi epäileväinen kaikkea kaupungissa tarjottavaa aamiaisen ja lounaan välimuotoa kohtaan.

Olin sekoittanut kaikki Helsingin kadut koistisessani, joten yllätys oli suunnaton, kun Kaivokatu 12 ei esimerkiksi sijainnut Keskus- Mikon- tai Kluuvikadulla. Saavuin paikalle itkumyrskynä. Asiaa helpottaakseen pystyin juomaan mm. alkoholia.

Ruoka oli positiivinen yllätys. Toisaalta, jos maksaa ruuastaan 26,50 euroa, sitä sopii jo odottaakin. Kylmäosastolla oli positiivisia yllätyksiä. Leipäosasto oli ok, vaikka itse leivottu leipä on aina sitä itseään. Pidän siitä, että ruokien esillepanossa käytetään marjoja tai hedelmiä, koska minä tykkään syödä niitä. Muut voivat vastaavasti ihmetellä, mitä ne kuopat siinä lakritsibrûléessä ovat.

Palvelu oli ystävällistä ja ruokaa sai haettua noutopöydästä ilman jonoja. Se, mikä laskee tunnelmaa kuin itsensä koskettelu seurassa, on mehuautomaatit tiivistelitkuista.

Kahvin sai automaatista ja se oli juomakelpoista. Näiden hintavampien brunssien yhteydessä jää kaipaamaan erikoiskahveja.

Ruokahetken päätti How to spend it -lehden lukeminen. Jumalauta.

Koska ravintola ei vastannut yhteydenottopyyntöihin, jonka tavoitteena oli selvittää voiko keittiöltä tilata kakun, siirryimme sankarin ystävän luo syömään tätä lajia.

Positiivinen yllätys kaupungin brunssitarjontaan. Olen valmis unohtamaan jälkiruokapöydän Comic sans -fontin käytön.

Fiiniä, mutta ei liian.

Tubbs T
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Tässä nimenomaisessa tapauksessa parasta on se, että synttäri tulee joka vuosi useita kertoja ja kestää pitkään. Kuten allekirjoittaneen oma epätoivo.
L. Dada08.04.13 kl. 08:28
Niin tulee! Ja epätoivo jatkuu, loputtomasti niin kuin lumisade tänään, jeeeeijeee-e!
08.04.13 15:35
Tubbs - Evil plans and other stuff