Aion mennä sinne uudestaan heti ensi viikolla!

21.04.2013 kl. 22:09

Ajattelin haastaa hermostoa ehdottamalla uutta kahvipaikkaa ystäville tämän päiväistä tapaamista varten. Oletteko käyneet aiemmin Tamminiementien kahvilassa? Eivät olleet.

Syy hiljaiselta vaikuttavaan kahvilaan selvisi viimeistään kassalla. Miksi kaikki maksavat nykyään kortilla! Ei siitä jää kahvirahoja!  Kuulin seuralaisen äänensävystä asioita, joihin yritin suhtautua olemalla purskahtamatta nauramaan ääneen. Ehkä siksi, että pankkikortti on Suomessa ihan validi maksuväline! Kaikki asiakkaat saivat osansa vastaavasta öykkäröinnistä.

Paikka has-the-prices, eli kahvi oli viitosen ja pulla neljä. Makeat kakut 8 euroa, suolaiset 11 euroa. Suosittelen suhtautumaan hintoihin elämyksenä.

Olen viihdyttänyt itseäni lukemalla arvosteluja paikasta. Tässä joitain lempikohtia:

- Kahvilan omistaja kävi mm räyhäämässä kaikille, jotka kehtasivat mennä istumaan hänen nojatuoliinsa terassille. Tuolia ei ollut mitenkään merkitty istuinkieltoon. "Älä istu siihen, minä tulen välillä siihen polttamaan tupakkaa".

- Etuovella oli lappu aukioloajoista ja puhelinnumero johon pyydettiin soittamaan niin lukittuna oleva ovi tullaan avaamaan. Mutta numeroon ei vastattu, olimme siis aukioloaikana. Kiersimme kuitenkin talon ympäri ja päädyimme terassille, jossa pari ihmistä joikin kahvia, oletimme siis, että sisäänkäynti on terassin kautta. yritimme, mutta ovi oli lukossa. Juuri kun olimme lähdössä, tuli vanhempi rouva avaamaan ja kysyi todella töykeästi, että "oletteko asiakkaiksi tulossa?" johon vastasimme, että kyllä jos olette auki...jja tähän rouva vastasi taas todella töykeästi, että "eli ette ole tulossa!" Ja vetäisi oven taas edessämme lukkoon.

- Kahvilan pitäjä kulkee perässä ja tivaa mitä ostetaan. Kun kerromme, että kakku on läsähtänyt, niin myyjä sanoi, että kaikki on täällä läsähtänyttä.

-  Itse soittelin juuri kyseiseen paikkaan ja kyselin villan vuokrausta hääpaikaksi elokuulle 2013. Tilojen vuokrauksesta vastuussa ollut nainen totesi, "Ettei hän tiedä elääkö hän enää silloin."

Tubbs T
Kommentarer (10)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jag blev totalt nyfiken på det här stället... ;)
Heidi_Susanna21.04.13 kl. 23:25
Eller HUR! Internet är fylld av dålig erfarenhet av detta stället! Googla, och kolla recensionerna. Inte goda! Jag älskade stället för det. Sällan som man har roligt tillsammans med andra kunder bara för att servicen är så dålig! Jag är där snart igen, jippii!
21.04.13 23:44
Mikään ei ole näköjään muuttunut 20 vuodessa! :D
*hihittelee vienosti*22.04.13 kl. 01:23
Arvioista päätellen näin voidaan todeta! Toi on niin kreisi paikka, en kestä! Onko sulla hyviä tarinoita tästä?
22.04.13 10:48
Itse käytän joskus perusteluna jutuista kieltäytymiselle, että en tiedä onko firmani olemassa vielä puolen vuoden päästä. Mutta tuo "en tiedä elänkö vielä silloin" henkii kyllä vielä syvempää epätoivoa. Tykkään ja aion ottaa käyttöön!
Hanna22.04.13 kl. 13:09
Googlaamalla tuon paikan arvosteluita saa ihan erilaista iloa elämään! Mutta kyllä, mielenterveyspisteet lisääntyy, kun vastaavanlaista käytöstä esiintyy! Ei huono siis!
22.04.13 13:13
Kahvi VIISI euroa? Saako itkeä?
wonderland22.04.13 kl. 13:45
Saat toki, mutta se oli kokemus! Ajattele sitä vähän niinku leffalippuna!
22.04.13 15:31
Muistikuvani ovat jo vähän hämäriä siitä ainoaksi jääneestä käynnistä (!), mutta täti oli tosiaan jo silloin yhtä töykeä. Itse en vielä nuorena likkana tainnut uskaltaa sanoa mitään, mutta jonkun toisen asiakkaan hintapäivittelyyn täti vastasi, että huvilan ylläpito on kallista! (Ilmeisesti ei kuitenkaan niin kallista, etteikö asiakkaita voisi valikoida, arvosteluista päätellen...) :D
*hihittelee vienosti*22.04.13 kl. 14:22
Mä pidän tämän dramaattisuudesta! Turhaan tarjoillaan mitään puolihaaleaa! Siellä pääsee tutustumaan yrittäjän arkeen ihan ennenkuulemattomalla tavalla. AILUOJA tämä oli hauska kokemus!
22.04.13 15:32
Kävelin tuon lafkan ohitse monasti pari vuotta sitten, mutta en koskaan oikein ymmärtänyt konseptia:)! Kuinka olla voi selvisin pussi-kaljan kanssa saavuttuamme SeuraSaareen.
gasarvid22.04.13 kl. 18:11
Joo! Tämän konseptin ymmärtämiseen tarvitaan muutama juoma pussista! Jos keskeneräinen ja tulenarka kiukku kelpaa, niin avaa ovi!
22.04.13 20:00
Jag har en gång gått in för att dricka kaffe, men blev så irriterad av priserna och försäljaren att jag konstaterade klassisk "kiitti, mulle riitti" och gick lugnt ut. Tänker ALDRIG stöda dem med mina pengar, aldrig.
smilla23.04.13 kl. 10:00
Vi är så olika! Jag älskar sådana där grejer!
23.04.13 15:51
Jag kan digga deras attityd, men priserna får inte vara så vansinniga (utan påtår, dessutom).
Smilla28.04.13 kl. 16:40
Prisena är ju nog vansinniga! Kaffe får man dricka hur mycke man vill. Dom hade en skylt där. Idag var hon på konstigt bra humör! Försökte fråga tassiga frågor, men nix. Vettet var kvar!
28.04.13 20:15
Miun jakeluun ei mene, että tollanen pulju kestää pystyssä. Onko mielenvikaisia niin paljon, että ne kannattaa ton paikan? Onko omistaja saanut lottovoiton, jonka turvin saa vittuilla tiskin takana välittämättä toimeentulostaan?
Lempi Savonlinnasta29.04.13 kl. 09:17
Mä tykkään vähän rouheammasta tyylistä ja koska tapaus on niin överi, tajuaa olla pahoittamatta mieltään. Olisi niin siistiä, jos tuommoinen paikka saisi kivan omistajan ja vaikkapa kivan brunssin tai no, minkälaisen tahansa kivan sisällön. Ja jee! Olet uusin blogituttavani! Tervetuloa mukaan!
29.04.13 10:24
Tänään sivut näyttiväöt toivottavan hyvää joulunodotusta. Kiva, että on joku muukin jouluhöperö : )
Lempi Savonlinnasta29.04.13 kl. 09:21
Hehe, sisustuskin näyttää olevan ajalta jolloin laivat oli puuta ja naiset mantelimassastaaaaa!
29.04.13 10:25
Tubbs - Evil plans and other stuff