Lungbergin brunssi, aika toppen!

19.05.2013 kl. 17:56

Tunnistan kompleksisen brunssiluonteeni, joten uuden paikan testaaminen on kiehtovuudessaan vähän pelottavaa. Todennäköisesti enemmän ystävilleni kuin itselle. Huonojen brunssien leima on liki ikuinen, joten olen sotatilassa ainakin Korjaamon, Siltasen ja Cafe Pirittan brunssin kanssa. Halusin kokeilla Punavuoren kortteliravintolan Lungbergin, entisen Old Anchorin tarjonnan.

Brunssi on aika tyyris, 25 euroa. Hintaan kuuluu lasi skumppaa, pieni olut tai mehu. Suodatinkahvikuppi maksaa 2,60 e. Tämän hintaiseen brunssiin tulisi mielestäni mieluummin sisältyä rajaton määrä kahvia skumppalasin sijaan.

Itse tila on viihtyisä ja valoisa. Valtasimme sohvanurkkauksen, jota ravintolassa olleen hääseurueen pulina ei tavoittanut.

Ruoka oli iloinen yllätys! Suolaisella puolella oli tarjolla mm. itse leivottua saaristolaisleipää, hyvin maustettua graavilohta, salamimunakasta, viher-, sieni-, peruna-, ja couscous-salaatti, hedelmä/kurkku/rucola-salaatti ja talon omia lihapullia.Uuniperunaa tarjoiltiin Skagen-täytteellä. Kaikki nämä olivat hyvistä raaka-aineista tehtyjä. Peruna- ja couscous-salaatti olisi kaivannut jotain kostuketta, mutta lisäämällä tilkan öljyä loppui tämäkin suun mutina. Pöydän sisältö vaihtui vähäsen brunssin aikana, saattoi johtua hääseurueesta.

Tarjoilupöytä oli välillä tyhjä tarjoilusta, suuri hääseurue antoi kahdelle tarjoilijalle varmastikin aihetta työskentelylle. Palvelu oli ystävällistä, kysymyksiin vastattiin ja tuntui siltä kuin jokaisesta asiakkaasta pidettiin huolta. Hyvin hoidettu!

Makean pöydän kohdalla oli yllä pieni epäjärjestys. Valmiiksi paloiksi leikattu Brie-juusto oli sottainen ja jonkin aikaa pöydällä hikoillut vahvan makuinen juustokin olisi esiintynyt paremmin kokonaisena palana. Karhunvatukoiden alla oli hyvä juustokakunkaltainen jokin. Ruokia ei oltu nimetty, joten siitä nämä arvaukset.

Ruokailun jälkeen oli aika pelata sohvalla maaten vielä muutama peli ja tarinoida eletystä elämästä ja tulevaisuudesta.

Pitkän sunnuntaibrunssin jälkeen päästiin toteamaan, että ulkona on vieläkin ihan kesä. Voin suositella Lungbergin brunssia niille, joita ei häiritse se, että siellä ei tarjoilla kaikkea sitä mitä jo kotoakin löytyy. Toppen!

Tubbs T
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Tubbs - Evil plans and other stuff