Oikeasti halusin vaan kertoa tuosta kuvasta

01.11.2013 kl. 15:35

Millaisia omituisia asioita teidän elämässä on tapahtunut? Minä lasken semmoisiksi sen, että minun hiustensuoristusraudalla on suoristettu Anssi Kelan hiuksia ja sitten toiseksi niin minun ottama kuva on julkaistu Image-lehdessä.

Mitä yllättävää sulle on tapahtunut?

Tubbs T
Kommentarer (6)
Hmm. Puhelinmyyjä on soittanut mulle takaisin (siis sen ekan "osta tämä" soiton jälkeen) ja pyytäny mua treffeille (en menny). Ja sitten se on kyl aika omituista että mä olin nuorempana yks Mr Helsinki kisan tuomareista (buahhahah).
wonderland01.11.13 kl. 15:46
Haha! Eikä! Vitsi miten kreisiä! Mä olen ollut kondomilähettinä nuoruudessani. KREISIÄ. Miten sä päädyit siihen tuomaristoon? Kerrokerrokaikki!
01.11.13 15:49
Että miten mä päädyin tuomaristoon? Työn kautta. Edustin Dressmania :) Oli ihan kivaa olla "backstage" arvostelemassa mies kauneutta ;)
wonderland02.11.13 kl. 10:50
Ah, mä olin unohtanut tämän ulottuvuuden :)
03.11.13 19:08
Asiakas kertoi minulle promilleissa että näytän edelleen nuorekkaalta.
håkan02.11.13 kl. 16:05
UUH, ei ollenkaan huono asia! Nuorekas-termiä käyttävät ainoastaan vanhat ihmiset. Eli pitäydytään itse erossa siitä!
03.11.13 19:09
Som jag kanske berättat så skulle vi (frun, två barn och jag) på ett bröllop för några år sen. Frun kände till kyrkan och vi körde direkt dit, lite i sista minuten. Det var dock ingen där, bara en präst som hade träff med ett annat brudpar, med de visste inget om den vigseln vi skulle till. Vi hade inte inbjudan med oss, och trodde vi kanske tog fel på kyrka eller tid. Vi försökte ringa och fråga råd, men av de få vi kunde ringa var det ingen som svarade. Vi åkte dit vi mindes festen skulle vara, men ingen syntes där heller. Till sist gick vi till en sport-bar och åt en bit mat hela familjen (i våra festkläder), sen åkte vi hem. När vi kom hem kollade vi inbjudan: jo, rätt dag och tid, jo, rätt kyrka. (WTF?). Sen ringde det i min frus telefon. Det var brudgummen. Han berättade att hans blivande fru hade fått ett sjukdomsanfall och dött två veckor tidigare (hon var inte mer än sådär 35), de hade inte hittat våra kontaktuppgifter (som man inte heller får via infonummer) för det var bruden som bjöd in oss, så vi var de enda gäster som inte visste att det inte skulle bli nåt bröllop. Den situationen var en överraskning jag inte glömmer.
Seb05.11.13 kl. 13:10
VojNEJ, liksom hemskt men samtidigt något man kanske vill glömma och komma ihåg samtidigt! Men verkligen en stund man inte kommer att glömma. Tack för att du berättade den!
05.11.13 13:22
Ja, och en gång när jag var ung skulle jag hämta några av syrrans kompisar med båten för att köra dem till vår mormors stuga. Jag tyckte en av killarna såg ganska bekant ut, men det var först efteråt som jag fattade att det var Martti Syrjä från Eppu Normaali. Syrran kände honom under sin studietid i Tammerfors. (Martti satt snällt på den plats i båten jag bad honom.)
Seb igen05.11.13 kl. 13:14
Go Martti! Jag igen var en gång till Design Paula Nummela och köpte smycken. Kassatypen såg bekant ut och jag försökte fråga mig fram att varifrån vi kanske kände. Studier, kurser... Jag frågade och undrade och till sist sa hon att det kan hända att jag känner igen henne för att hon varit med i bandet Gimmel. Jesjes, Popstaaaaars!
05.11.13 13:24
Visa bilden?
Seb den tredje05.11.13 kl. 13:16
Jag kan kanske skicka den åt dig per epost :)
05.11.13 13:24
Tubbs - Evil plans and other stuff