Täydellisten sunnuntaiden suora

14.10.2012 kl. 22:33
Pakataan aamulla autoon pari ystävää ja ajetaan lähikaupunkiin syömään aamupalaa.


CafeRongossa voi valita omanlaisensa lautasen mieltymystensä mukaan. Tarjolla oli muutama eri vaihtoehto.


Tila on pieni ja paikat täyttyivät heti ovien auettua kello 10. Sain sohvapaikan, jolla oli täydellistä rötköttää ja odottaa aamiaista.


Valitsin sämpyläaamiaisen. Täyttävyysaste oli just täydellinen päivän tarkoitukseen, joka oli kaupungilla ja kirpputoreilla luuhaaminen.
Ensimmäinen ajatus aamulla ulos astuttuani oli lähinnä rakkaus maailmaa ja vallitsevaa ilmanalaa kohtaan. Asian arvostaminen korreloi elettyjen vuosien kanssa, enkä edes häpeä myöntää sitä.


Iltapäiväkahvit tarjosivat Klaffen ja Lotten. Mikä unelma onkaan omistaa maailman siistein keittiö/seurusteluasema? Ketkä teistä on tulossa Hans on the bassin keikalle Caruseliin nyt torstaina 18.10.2012 kello 19?  Tulkaa!


Pari tuntia sientenmetsästystä helpottaa tulevaan työviikkoon siirtymistä.


Saalis oli hyvä ja ensi viikolla on aika testata sieniruokia.  Mä ajattelen sienileipää ja -munakasta sekä sienilasagnea. Mitä sinä näistä tekisit?

Nyt menen ja kaadun sänkyyn. En vihaa sua, enkä itseäni. No, ehkä vihaan muutamaa. Hyvää yötä.
Tubbs T
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Risotto med trattisar blir mums! Eller pasta med smörstekt trattkantarell. Eller svampsås: stek lök och trattisar i stekpanna, tillsätt lite soja, en burk smetana och späd ut med grädde. Ät med vad som helst! Soppa blir också nami. Egentligen försöker jag väl säga att typ allt med trattis blir gott :)
Mia14.10.12 kl. 22:50
Oh, risotto låter gott i mina öron! Och pasta! Oj neeeej, varför rensade jag inte dom ikväll! Nu hamnar jag ju och göra det före jag får mat. FAIL!
14.10.12 22:58
Oli kyllä niin hieno sunnuntai, että tämä maanantai aamun harmaus ja sade ei harmita yhtään niin paljon! Kiitos seurasta ja kaikesta. Lämmittää mieltä. PS. Sienimuhennosta ja leipää syötiin iltapalaksi, osa kuivatettiin ja osa sienistä pakastettiin. Huimaa, kuinka se suuri saalis kutistui aivan minimini saaliiksi. Sanoinko jo, että ihanaa oli!
Hoo15.10.12 kl. 11:29
Vaikka ehdin ajatella että maanantai, come on, niin palaamalla katselemaan meidän retkikuvia niin oon ollut kovin iloinen. No paitsi nyt, kun yritän puhdistaa mun saalista niin. On paljon kivempaa vaan paikantaa sieniä kuin puhdistaa niitä. Olishan sitä teknisesti voinut puhdistella niitä samalla, mutta mutta siinä nyt olis mennyt niin paljon aikaa. Jeeeee! Otetaan joku uusi retkikohde! Testattaisko Karjaa joku lauantai? Ihan vaikka junalla, jos ei oo autoa. JEEEEE!
15.10.12 18:34
Karjaahan on tosi eksoottinen. Ja junamatkailukin on tosi jees! Ja siellä on se yksi paikka, jostai sai kivoja hampurilaisia. :)
Hoo15.10.12 kl. 22:46
Jookyllä! Voidaan mennä Serendipityyn syömään, namnam!
15.10.12 23:11
Tubbs - Evil plans and other stuff