Siltasen brunssi, hmm

15.04.2012 kl. 22:39

Päivä oli kuin tehty ystävien seuralle ja brunssin yhdistelmälle. Paikaksi valikoitui pitkään testaamatta jäänyt Siltanen. Olen suhtautunut paikkaan jo aiemmin epäileväisesti, mutta ajattelin antaa reilun mahdollisuuden aurinkoisena päivänä. Mikään pahoittelu ei lämmitä vatsaa, kun ruokaa on odotettu 1 h 15 minuuttia. Erityisesti sen(kään) takia, kun eteen asetellaan käytännössä täysin paloitelluista tuotteista muodostettu kokonaisuus. Mikä tässä voi kestää?

Hyvää: voisarvi, kurkku, tomaatti, juustot (brie, kippari, edam, vuohenjuusto), rucola, kananmuna, peruskahvi, ananas, cantaloupemeloni, musiikki
Pahaa: Raaka kiwi ja mansikka, tarjotut mehut, kuiva couscous-kyhäelmä, marjapiirakka, odotusaika
Vaatii uuden kategorian sarjassa pahuus:
Summer meets Christmas -smoothie, astiakato, puolen tunnin välein keittiöstä ulos vyöryvä ruoka.

//14 €
Tubbs T
Kommentarer (2)
Hoh. Tuo on jäänyt testaamatta juuri vastaavanlaisten palautteiden takia. Mikä hitto siinä voi olla niin vaikeaa??
Hoo16.04.12 kl. 10:14
Joo, en erityisesti suosittele. Sohvalla makoilu on kivaa, mutta kun mä meen ravintolaan niin mä oletan että ne tyypit osaa hommansa. Sinne olis tarvittu kaks tyyppiä lisää paikalle. Yks joka hoitaa tiskit ja toinen joka olis kantanut valmistuneet ruuat asiakkaille. RAAAAAAH!
16.04.12 10:28
Ne tarjoilijat varmaan dissaa kaikkea keittiössä niin ei VOI ehtii ladata makkaraa lautaselle... Oikeesti, kun on kyse aamiaisen luonteisesti tarjottavasta ruuasta niin kyllä on melko kiukkunen asiakas tommosen odottelun jälkeen. Hmph.
Koo16.04.12 kl. 10:18
Ironia on niin suurta keittiössä ettei kykene kasaamaan valmiiksi pilkottuja ruokia lautaselle. HMPH.
16.04.12 10:29
Tubbs - Evil plans and other stuff