Joulubrunssi töissä

21.12.2011 kl. 11:46
Meillä oli taas työpaikan iloinen lomanaloitusbrunssi. Siinä istua ja mässyttää sekä pohtia siniketun häpykarvoitusta ja sitä kuinka naiset sheivaa ainoastan kostoksi Darwinille.Tubbs T
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Voih, miksi miksi miksi mä en ole sun työpaikassa ainakin joulubrunssin aikaan? Ihanan kulhon bongasin sieltä kuvista :) huomasithan että se viides oli pikkaisen rikki mut laitoin senkin kun ajattelin että käy vaikka kynttiläkupiksi samaa sarjaa. Pieni särö tekee ihmisestäkin kaunniimman. Pus. Jatkan kuvien nuolemista näytöllä.
Fredrika J22.12.11 kl. 09:59
Tämä on kyllä hyvä perinne mielestäni! Ja se on joka kerta yhtä runsas ja kiva. En huamannu rikkinäistä kulhoa, mutta ei se minun menoa haittaa. Ne on niiiin kauniit! Oonko edes muistanut sua kunnolla kiittää joululahjasta jonka avasin HETI kun mahdollista? Oon niin onnessani! Täydellisen rouhiat kahvimukit joiden kanssa voi käpertyä sohvalle. Kuulostaa siltä kuin olisin parisuhteessa astiastoni kanssa, mutta vähän siltä se tuntuukin! Tai että jos on tietynlainen päivä niin kattaus on sen mukainen ja sitä lajia. Jippii. Pus sulle! Ja ps. Lopeta se näytön nuoleminen.
22.12.11 12:08
Tubbs - Evil plans and other stuff